Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό «σέρνεται» ο Ολυμπιακός - Ατάκα-φωτιά Μάντζαρη - Τι παίζει με Μπλατ, τον «σώζει» ο...
| 2018-10-08 17:30:00

Γι’ αυτό «σέρνεται» ο Ολυμπιακός - Ατάκα-φωτιά Μάντζαρη - Τι παίζει με Μπλατ, τον «σώζει» ο...

Sportdog Team
Γι’ αυτό «σέρνεται» ο Ολυμπιακός - Ατάκα-φωτιά Μάντζαρη - Τι παίζει με Μπλατ, τον «σώζει» ο...

Χοντρό παρασκήνιο από το ΣΕΦ. Διάβασε για να τα ξέρεις όλα.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο φορές με τον Χολαργό, νίκησε και τις δύο, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και κάπου αυτό είναι φυσιολογικό. Οι Πειραιώτες είναι μία νέα ομάδα, που θέλει αρκετό χρόνο για να φτάσει εκεί, που επιθυμεί. Θέλει αρκετό χρόνο για δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το μπάσκετ, που θέλει να παίξει ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ενα μπάσκετ, που είναι κάτι παραπάνω από σύνθετο: «Δεν είναι εύκολο, αυτό, που θέλει να παίξουμε ο κόουτς» είχε πει σε μία συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες, που δεν είναι του επιπέδου της Ευρωλίγκας. Ο Ουίλιαμς-Γκος και ο Ζακ ΛεΝτέι, από τις βασικές μονάδες των Πειραιωτών, συνεχώς μαθαίνουν και θα μαθαίνουν ακόμη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός τι σημαίνει υψηλότερο επίπεδο.

Κοντά σε αυτά, πρέπει να βάλουμε και την απουσία του Κώστα Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραπονιέται, όταν του λείπει ένας παίκτης, αλλά ο «Παπ», σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα του, είναι κομβικός. Είναι πλέον πολύ έμπειρος στα 28 του χρόνια και είναι σίγουρα ο καλύτερος αμυντικός των «ερυθρόλευκων». Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν είναι του αγωνιστικού επιπέδου του Παπανικολάου, αλλά κι αυτός είναι μια σημαντική απουσία, όσον αφορά στα μετόπισθεν.

Ο Μπλατ δεν ανησυχεί και δεν έχει λόγο να το κάνει, αν και αυτή την εβδομάδα αρχίζει η Ευρωλίγκα. Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν, αλλά μάλλον από τον Δεκέμβριο θα αρχίσουμε να βλέπουμε τον κανονικό Ολυμπιακό, που θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στους τίτλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags