Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαρούμενος για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα ο Λάνγκφορντ - Ατακάρα για Καλάθη!
| 2018-10-10 15:00:00

Χαρούμενος για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα ο Λάνγκφορντ - Ατακάρα για Καλάθη!

Sportdog Team
Χαρούμενος για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα ο Λάνγκφορντ - Ατακάρα για Καλάθη!

Τι δήλωσε εν όψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με την Μακάμπι ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

«Ένα από τα στοιχεία της είναι η αθλητικότητα, κυρίως στους ψηλούς, αλλά και η ικανότητα. Μπλακ, Ο’ Μπράιαντ είναι πολύ αθλητικοί και θέλουν να πηγαίνουν στην επαφή. Θέλουμε να μην τους το επιτρέψουμε αυτό για να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Κιθ Λάνγκφορντ. 

Για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Είμαι ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη Ευρωλίγκα μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ επίσης θα έχω την ευκαιρία να δω το ΟΑΚΑ από τη σωστή πλευρά. Περιμένω πως και πως. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι ενθουσιασμένες γιατί είναι η αρχή. Κανείς δεν περιμένει να είναι έτοιμες οι ομάδες, όμως τα ρόστερ είναι ολοκληρωμένα και θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είμαστε οι νικητές». 

Για το transition παιχνίδι: «Η ομάδα μας πάντα θέλει να τρέχει στο ρυθμό. Έχουμε τον Καλάθη που είναι ο μαέστρος μας. Από την άλλη, στην Μακάμπι πολλοί παίκτες μπορούν να το κάνουν αυτό άρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις εύκολα την άμυνα. Και έτσι θα πρέπει να προσέχεις πολύ στην transition άμυνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags