Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα αντιμετωπίσει τον Σβεντ ο Μπλατ - Τι δήλωσε για Παπανικολάου
Μπάσκετ
| 2018-10-10 17:01:00

Έτσι θα αντιμετωπίσει τον Σβεντ ο Μπλατ - Τι δήλωσε για Παπανικολάου

Sportdog Team
Έτσι θα αντιμετωπίσει τον Σβεντ ο Μπλατ - Τι δήλωσε για Παπανικολάου

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού για το ματς με την Χίμκι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε αρχικά: «Είναι μια πολύ επιτυχημένη ομάδα η Κίμκι, με έναν γνωστό Έλληνα προπονητή. Έχει πολλούς πρώην παίκτες μου στην εθνική ομάδα της Ρωσίας. Έχει δυναμική στο παιχνίδι της. Το πρώτο ματς στη Euroleague είναι εκτός έδρας και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι στο 100%, όμως εμείς πάμε με κίνητρο να πάρουμε τη νίκη σε κάθε ματς». 

Σε ερώτηση για το πως σκοπεύει να σταματήσει τον πρώτο σκόρερ της Κίμκι και της Euroleague την περυσινή σεζόν, Αλεξέι Σβεντ, ο Μπλατ εξήγησε: «Έναν παίκτη σαν τον Αλεξέι, που τον γνωρίζω καλά δεν τον αφήνεις να κάνει ό,τι θέλει γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βάλει 40 πόντους. Δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο στον Σβεντ, όμως. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ευνοϊκές καταστάσεις για την Κίμκι. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα, ομαδικά και με... ομόνοια για να πάρουμε τη νίκη».

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν είχε καλά αποτελέσματα στη Μόσχα. Ο Μπλατ ρωτήθηκε επ' αυτού, καθώς και για το εάν... επηρεάζει το σκάουτινγκ: «Δεν το επηρεάζει, αλλά δεν θα ήθελα να δω ένα ακόμα τέτοιο αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στον Κώστα Παπανικολάου, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά τόνισε: «Ο Κώστας θα ταξιδέψει μαζί μας στη Μόσχα. Ήταν εκτός για τρεις εβδομάδες και περιμέναμε μέρα με την ημέρα να δούμε πώς θα πάει. θα δούμε αύριο (11/10) τι θα συμβεί. Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα με τον Παπανικολάου, δεν κοιτάμε μόνο ένα παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags