Facebook Pixel Sportdog.gr | Πετάει.. την μπάλα στον Μπλατ ο Παπανικολάου - Τι είπε για Χίμκι και Μπαρτζώκα
| 2018-10-11 19:00:00

Πετάει.. την μπάλα στον Μπλατ ο Παπανικολάου - Τι είπε για Χίμκι και Μπαρτζώκα

Sportdog Team
Πετάει.. την μπάλα στον Μπλατ ο Παπανικολάου - Τι είπε για Χίμκι και Μπαρτζώκα

Ο άσος του Ολυμπιακού... σκιαγραφεί την αυριανή αντίπαλο των Πειραιωτών.

Πανέτοιμος σωματικά δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Παπανικολάου, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στη Χίμκι, για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο «Παπ» τόνισε πως δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις, αλλά η συμμετοχή θα εξαρτηθεί ύστερα από απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι απρόβλεπτη και γι' αυτό μεγάλο ρόλο στον αγώνα θα παίξει η συγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα: «Μία πρεμιέρα είναι πάντα ένα νέο ξεκίνημα, με πολλές ελπίδες και ευχάριστες σκέψεις για κάτι θετικό και καλό σε όλη τη σεζόν, όχι μόνο για αύριο (σ.σ. το ματς με τη Χίμκι). Από ‘κει και πέρα, όλες οι ομάδες έχουν ανέβει, όπως και όλο το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν πλέον πολύ δυνατά ρόστερ και νομίζω ότι θα πρέπει να παίζουμε εξαιρετικά και για τα 40 λεπτά, για να πάρουμε τη νίκη. Για εμάς, το ζητούμενο είναι να είμαστε υγιείς και όλοι μαζί, για να πετύχουμε το καλύτερο για την ομάδα. Όσον αφορά το ματς με τη Χίμκι, θα παίξει σημαντικό ρόλο η συγκέντρωση. Ακόμη είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε όλα τα κομμάτια που θέλει ο κόουτς. Γι’ αυτό, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και ό,τι καλύτερο για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για τη Χίμκι: «Στη Χίμκι της αρέσει ο γρήγορος ρυθμός. Είναι μία απρόβλεπτη ομάδα. Μπορεί να κάνει επιθέσεις στα 3’, στα 5’’ και στα 8’’ καθώς διαθέτει παιδιά που το κάνουν αυτό. Ο Σβεντ είναι ο κύριος εκφραστής της επίθεσή της και θέλει συγκέντρωση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να αντιμετωπίσουμε την όποια κατάσταση παρουσιαστεί μπροστά μας».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Με τον κόουτς Μπαρτζώκα κατακτήσαμε μία Ευρωλίγκα και αυτή την στιγμή στην ομάδα είμαστε τέσσερις από το 2013. Οπότε, πάντα υπάρχει χαρά όταν τον βλέπουμε και πιστεύω ότι και εκείνος το ίδιο θα αισθάνεται. Είχαμε καλή συνεργασία και δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχει καλή επικοινωνία».

Για την κατάστασή του: «Εγώ είμαι καλά. Δεν έχω ενοχλήσεις. Έβγαλα το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις. Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι μία άλλη ιστορία, αλλά πλέον είναι στο χέρι του κόουτς τι θέλει να κάνει. Εγώ είμαι εδώ και ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags