Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι εννοεί ο Σπάχια; «Δεν χρειαζόμαστε προστασία στο ΟΑΚΑ»
| 2018-10-11 23:50:00

Τι εννοεί ο Σπάχια; «Δεν χρειαζόμαστε προστασία στο ΟΑΚΑ»

Sportdog Team
Τι εννοεί ο Σπάχια; «Δεν χρειαζόμαστε προστασία στο ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής της Μακάμπι έκανε αινιγματική δήλωση με αφορμή την τρομερή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρώτη νίκη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε φθηνά καλάθια. Στα στατιστικά έχουμε πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία έμπειρη ομάδα που το εκμεταλλεύτηκε. Σκοράραμε 85 πόντους, αν και κάναμε πολλά παιχνίδια απομόνωσης. Φταίει το γεγονός ότι ήρθαμε μόνο με έναν πλέι μέικερ.

Τι θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι φέτος: «Δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, δεχτήκαμε έυκολους πόντους. Είχαμε προβλήματα στην αλληλοκάλυψη και τις αλλαγές. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλος».

Τι σχέση παικτών: «Μίλησα για την δυσκολία του αγώνα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο 100% σήμερα. Το σημερινό ματς δεν είναι περισσότερο από το 75% των δυνατοτήτων μας. Είχαμε θετικά στοιχεία, καλά ποσοστά. Υπήρχαν καλά στοιχεία. Ο Ζούσμαν έπαιξε για πρώτη φορά 15 λεπτά. Δεν είχαμε rotation και δεν μπορούσαμε να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση».

Είχαμε εκπληκτική ατμόσφαιρα, με εξαιρετική διατησία. Δεν χρειαζόμαστε να έχουμε προστασία πίσω από τον πάγκο μας. Είμαστε στην Euroleague, δεν νομίζω ότι στην αναπτυσσόμενη Ευρωλίγκα χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags