Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευτυχισμένος Πασκουάλ – Με ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού τρελάθηκε;
| 2018-10-11 23:58:00

Ευτυχισμένος Πασκουάλ – Με ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού τρελάθηκε;

Sportdog Team
Ευτυχισμένος Πασκουάλ – Με ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού τρελάθηκε;

Ο Καταλανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος με τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ένα τυπικό ματς πρεμιέρας. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και να μάθουμε. Στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

Για τα θετικά και αρνητικά: «Σαν αρνητικό στοιχείο κρατάω το ότι ο Ουίλμπεκιν βρήκε ρυθμό. Με δύο λάθη δικά μας σούταρε μόνος του. Όταν παίζεις κόντρα σε έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου αυτό είναι απαράδεκτο. Το σημαντικό ότι σε όλο το παιχνίδι είχαμε συγκέντρωση, μείναμε στο ματς και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Κάτι που δεν είναι θετικό ή αρνητικό είναι όταν μετά από τάπες ή κλεψίματα η μπάλα κατέληγε οριακά στα χέρια της Μακάμπι».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον λιγοστό χρόνο του Παπαπέτρου: «Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες στις θέσεις 2-3 έπρεπε να παίξουν αρκετό χρόνο. Πολλοί συνεισέφεραν και έπρεπε να συνεχίσω με αυτούς. Θα πρέπει να τους συγχαρούμε όλους. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά πράγματι ο Θανάσης βοήθησε και πρέπει να τον συγχαρούμε».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Σιγά σιγά πρέπει να βελτιωθούμε. Μας λείπουν κάποια πράγματα αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Κάθε φορά θα παίζουμε με μία καλή ομάδα, όπως η Μακάμπι ειδικά φέτος. Kάθε φορά πρέπει να βρίσκουμε τρόπο για την νίκη, να ξεκουραζόμαστε. Πλέον, έχουμε την Θεσσαλονίκη και το Μόναχο».

Για τους Τόμας, Λάνγκφορντ, Λάσμε: «Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση και την συγκέντρωσή τους».

Για τον Καλάθη: «Ήταν απόφασή μου να αγωνιστεί πολύ χρόνο. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι με 14 ασίστ. Δεν υπάρχει ανάγκη να τον βγάλεις από το ματς αν παίζει καλά. Σήμερα έγινε κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags