Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Βεζένκοφ: «Έτσι τους κόβεις τα πόδια»
| 2018-10-12 22:45:00

Τρομερές ατάκες Βεζένκοφ: «Έτσι τους κόβεις τα πόδια»

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Βεζένκοφ: «Έτσι τους κόβεις τα πόδια»

Πολλούς πρωταγωνιστές θα έχει ο νέος Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ο Βούλγαρος φόργουορντ, που ξεχώρισε στο διπλό στην έδρα της Χίμκι ανέφερε: «Στην αρχή όλοι ψάχνονται, δεν είμαστε στο 100%. Όποιος φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του θα νικήσει. Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε άμυνα. Όπως μας είπε και ο κόουτς Μπλατ έτσι θα είχαμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε. Κρατήσαμε τη Χίμκι στους 66π. στο γήπεδό της. Είναι κάτι πολύ καλό αυτό, αλλά ας μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα στην αρχή ενός μαραθωνίου.

Στο μπάσκετ πρέπει να διαβάζεις. Για να γίνεις μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι σωστός σε όλα τα διαβάσματα. Αν δεν διαβάσεις θα σε τιμωρήσουν. Διαβάζοντας τους κόβεις τα πόδια. Αν δεν τρέξουν, τους κατεβάζεις τον μέσο όρο πόντων. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τη δική του σπουδαία εμφάνιση είπε: «Όλα είναι ένας συνδυασμός. Έχει καθαρίσει το κεφάλι μου. Όλο το... μέσα μου είναι πολύ καλά. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Θα υπάρχουν βραδιές που ο ένας θα πηγαίνει καλά ή ο άλλος. Αυτός είναι ο καινούργιος Ολυμπιακός, αυτό θέλουμε, να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε παίκτη. Πάντα έχω άγχος, αλλά θέλω να είναι δημιουργικό. Μπράβο στην ομάδα, έχουμε άλλα 29 παιχνίδια, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags