Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκησαν την Ηλιούπολη τα κορίτσια του Παναθηναϊκού - Ολοταχώς για Final Four!
| 2018-10-14 16:43:00

Νίκησαν την Ηλιούπολη τα κορίτσια του Παναθηναϊκού - Ολοταχώς για Final Four!

Sportdog Team
Νίκησαν την Ηλιούπολη τα κορίτσια του Παναθηναϊκού - Ολοταχώς για Final Four!

81-64 μέσα στον "Τάφο του Ινδού".

Μετά από μία χρονιά γεμάτη προβλήματα και απογοητεύσεις, το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού έδειξε πως... επέστρεψε! Η ομάδα του Γιώργου Καντζιλιέρη επικράτησε άνετα της Ηλιούπολης με 81-64 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έχοντας την στήριξη 1000 «πράσινων» φιλάθλων στον «Τάφο του Ινδού».

Οι «πράσινες» κυριάρχησαν στο παρκέ και έκαναν το «3 στα 3» στο Κύπελλο, με την Ηλιούπολη να έχει την τύχη των Φάρου Κερατσινίου και Τερψιθέας, που αποκλείστηκαν νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, το «τριφύλλι» περιμένει να μάθει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δει τον επόμενο αντίπαλό του, όμως η εικόνα της ομάδας αλλά και η ευνοϊκή κλήρωση φέρνει όνειρα και βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στο Final Four του θεσμού.

Σε ότι αφορά την διακύμανση του ματς, οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν με ένα γρήγορο 8-0, ενώ το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τις βρήκε μπροστά με 18-15. Οι γηπεδούχες ανέβασαν στη συνέχεια στροφές και έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα με 35-33, ενώ το δεύτερο μέρος ήταν ολοκληρωτικά... πράσινο, καθώς το «Τριφύλλι» επέβαλλε τον ρυθμό του, φτάνοντας τελικά σε μία άνετη νίκη.

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags