Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μπλατ για το θρίλερ στην Κύμη: «Γι' αυτό δεν χρησιμοποίησα τον Σπανούλη»
| 2018-10-14 22:17:00

Ο Μπλατ για το θρίλερ στην Κύμη: «Γι' αυτό δεν χρησιμοποίησα τον Σπανούλη»

Sportdog Team
Ο Μπλατ για το θρίλερ στην Κύμη: «Γι' αυτό δεν χρησιμοποίησα τον Σπανούλη»

Έβγαλε το καπέλο στην Κύμη και μίλησε για την ξεκούραση του "Kill Bill".

Αρχικά, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Οι φίλαθλοι της Ελλάδας είδαν ένα πολύ καλό παιχνίδι απόψε και αυτό είναι θετικό. Δεν ήταν ένα κλειστό παιχνίδι λόγω των συνθηκών που περάσαμε τις προηγούμενες μέρες, αλλά επειδή η Κύμη έπαιξε πάρα πάρα πολύ καλά. Έπαιξε καλό μπάσκετ, επιθετικό και το έκανε δύσκολο για εμάς. Οι ομάδες που θα παίξουν εδώ θα δυσκολευτούν. Οι παίκτες μου είχαν απόθεμα ενέργειας στο τέλος και έκαναν μερικά καλά plays που χρειαζόμασταν για να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πάμε για την επόμενη μάχη».

Για το αν περίμενε τέτοια εμφάνιση από την Κύμη: «Περίμενα πως θα ήταν ανταγωνιστική και σίγουρα ήταν... Οτιδήποτε άλλο είναι δικαιολογία. Η αντίπαλός μας έπαιξε καλά, εμείς δεν σουτάραμε καλά. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς επιστρέφουμε έτσι και αλλιώς σπίτι με χαμόγελο».

Για την απουσία του Σπανούλη: «Σίγουρα μας έλειψε ο Σπανούλης. Αλλά δουλειά μου είναι να μην σκέφτομαι μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά σκέφτομαι τι είδους χρονιά θα έχουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλοί όχι μόνο σήμερα, αλλά ως και το τέλος της σεζόν. Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να τον ξεκουράσω. Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Είναι καλά και προσπαθώ να βρω τρόπους να τον κρατήσουμε σε καλή κατάσταση σωματικά. Αλλά χωρίς αμφιβολία μας έλειψε σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags