Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαραλαμπίδης: «Να καθορίσουμε το ρυθμό κόντρα στη Βόννη»
| 2018-10-16 02:31:00

Χαραλαμπίδης: «Να καθορίσουμε το ρυθμό κόντρα στη Βόννη»

Sportdog Team
Χαραλαμπίδης: «Να καθορίσουμε το ρυθμό κόντρα στη Βόννη»

Ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για το ματς κόντρα στη Βόννη, κάνοντας αναφορά στους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA στo πλαίσιο της Media Day:

«Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες μετριόμαστε στην προπόνηση. Θα είναι απόφαση της τελευταίες στιγμής αν θα αγωνιστούν. Θα το δούμε και κατά τη σημερινή προπόνηση».

Για το πρόβλημα στη ρακέτα:

«Σίγουρα η όλη λειτουργία της ομάδας πάει πίσω με τους απόντες. Και αυτό γιατί είναι ισχυρά κομμάτια στη λειτουργία της ομάδας και θα δούμε σήμερα τι θα κάνουμε».

Για τον Φιλ Γκος:

«Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι 100 %. Είναι καλός επαγγελματίας. Είναι καλά αλλά δεν θα πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι στον αγώνα του πρωταθλήματος. Είναι παιδί που θέλει να παίζει. Στις τελευταίες προπονήσεις τον κρατάμε να μη μπει να παίξει στο διπλό της προπόνησης».

Για το τι ομάδα να περιμένουμε αύριο:

«Είναι μία κλασική γερμανική ομάδα με μεγάλη ενέργεια. Παίζουν πολύ δυναμικά, τρέχουν σε αιφνιδιασμούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να είμαστε σωστή σε αυτά που πρέπει».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να τον καθορίσουμε. Να περιορίσουμε τους εύκολους πόντους, τα ριμπάουντ γιατί είναι καθοριστικό παράγοντας».

Για τις ομοιότητες με τη Λούντβιγκσμπουργκ:

«Ήταν το πρώτο εκτός έδρας με τη Λουντβιγκσμπουργκ. Έχει βέβαια άλλα χαρακτηριστικά αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη».

Για το ότι προέρχεται από δύο ήττες, σε αντίθεση με τη Βόννη:

«Πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Όπως είναι η τραυματισμοί και η λειτουργία η αγωνιστική. Ανάλογα με το τι θέλουμε να παρουσιάσουμε θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε».

Τι μπακ απ έχει ο ΠΑΟΚ;

«Εκ των έσω θα λυθούν τα θέματα. Αυτό σίγουρα είναι ένα θέμα. Μας λείπει ένα σημείο αναφορά στη ρακέτα όπως ο Γκάρετ, ένας εκτός όπως ο Τζόουνς. Θα πρέπει να τα προσπεράσουμε, να πάμε σε εύκολα καλάθια που θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Το ξεπερνάμε. Η σεζόν είναι μεγάλη. Είμαστε εδώ, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε δύο αγώνες την εβδομάδα. Πάντα υπάρχουν οι στατικοί παράγοντες όπως ο τραυματισμός».

Για τα πολλά λάθη στους τελευταίους δύο αγώνες:

«Είναι σημαντικός αυτός ο τομέας. Η Βόννη ασκεί μεγάλη πίεση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχει πολυφωνία στην επίθεση και το γνωρίζουμε αυτό. Κάναμε το σκάουτ και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags