Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελληνικό-Αργυρούπολη και Καλοχώρι αγκάλιασαν το μπάσκετ
| 2018-10-16 07:46:00

Ελληνικό-Αργυρούπολη και Καλοχώρι αγκάλιασαν το μπάσκετ

Sportdog Team
Ελληνικό-Αργυρούπολη και Καλοχώρι αγκάλιασαν το μπάσκετ

Πήραν μέρος 322 παιδιά, 298 αγόρια και 24 κορίτσια.

Στο Ελληνικό-Αργυρούπολη και στο Καλοχώρι φιλοξενήθηκε το τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου.

Στα δύο τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Ελληνικό-Αργυρούπολη πήραν μέρος 322 παιδιά (298 αγόρια και 24 κορίτσια) να αγκαλιάζουν το μπάσκετ. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Ηλίας Κουνταράτ (Δημοτικό) και ο Σοφρώνης Εμιρζάς (Γυμνάσιο-Λύκειο) και σε αυτόν των τριών πόντων ο Ευάγγελος Μπλιζιώτης (Δημοτικό) και ο Νικόλαος Χατζηιωαννίδης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ, Γιώργος Καλιντέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Κύρκος και το μέλος του ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ, κ.Ζολωτάκης.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Καλοχώρι πήραν μέρος 240 παιδιά (176 αγόρια και 64 κορίτσια). Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικήτρια ήταν η Χριστίνα Μανάγια και σε αυτόν των τριών πόντων η Κυριακή Στάμου. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Πρόεδρος του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα, Δημήτρης Χαλκίδης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Γιώργος Αγγουράς και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώθηκαν και αυτή την περίοδο με υποστηρικτές την GSA και την Molten και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το επόμενο ραντεβού είναι και πάλι διπλό και έχει δοθεί για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου στην Αγία Παρασκευή και το Σκούταρι.

Η συνέχεια στο πρόγραμμα της Β’ Περιόδου 2018

3-4/11 Καλαμάτα – Νεάπολη

10-11/11 Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags