Facebook Pixel Sportdog.gr | ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ: Χρήσιμες συμβουλές για να αντέξεις το ξενύχτι του NBA!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-10-16 20:53:00

ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ: Χρήσιμες συμβουλές για να αντέξεις το ξενύχτι του NBA!

Sportdog Team
ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ: Χρήσιμες συμβουλές για να αντέξεις το ξενύχτι του NBA!

Ξεκινάει το... πάρτι απόψε.

Δεν χωράει αμφιβολία πως το ΝΒΑ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! Υπάρχει όμως ένα μεγάλο μείον για τους Έλληνες φίλους και τους περισσότερους κάτοικους της Ευρώπης: Η ώρα διεξαγωγής των αγώνων!

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι επιλέγουν να πάνε σερί στη δουλειά μετά από τελικούς περιφέρειας ή τελικούς ΝΒΑ. Για τα παιχνίδια της Δύσης μάλιστα που το τζάμπολ είναι παραδοσιακά πιο αργά λόγω της διαφοράς ώρας το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό.

Για αυτό τον λόγο το Eurohoops επιλέγει με χιουμοριστική διάθεση να δώσει κάποια χρήσιμα tips για να αντέξετε στο ξενύχτι!

Φρόντισε να είσαι έξω μέχρι λίγο πριν το τζάμπολ: Τα πρώτα παιχνίδια ξεκινούν στις 02:00 και αν είναι Playoffs πολύ πιο αργά! Αν κάτσεις σπίτι μέχρι εκείνη την ώρα το πιθανότερο είναι πως στο ενδιάμεσο θα έχεις νυστάξει και θα προτιμήσεις να κοιμηθείς. Είναι λογικό, σε όλους συμβαίνει. Αν όμως πας για ένα ποτό ή οπουδήποτε έξω τότε η επιστροφή σου στο σπίτι θα συμπέσει με το τζάμπολ. Και κάπως έτσι το σερί γίνεται πραγματικότητα…

Δες τα παιχνίδια με παρέα: Αν μαζευτείτε 2-3 φίλοι είναι βέβαιο πως κανείς δεν θα πάει για ύπνο. Λίγo τηλεόραση, λίγο facebook, μια μπασκετική κουβέντα και η ώρα του τζάμπολ έφτασε! Καλή απόλαυση…

Πόνταρε σε κάποιο από τα παιχνίδια: Το οικονομικό κίνητρο μπορεί να σε κρατήσει ξύπνιο! Άλλο να βλέπεις ένα παιχνίδι για προσωπική ευχαρίστηση και άλλο να ξέρεις πως αν έρθει το αποτέλεσμα που θέλεις θα πας ταμείο. Που ξέρεις, μπορεί στο τέλος της βραδιάς να έχεις απολαύσει ένα παιχνίδι μπάσκετ και να έχεις και κάποια έξτρα ευρώ στην τσέπη. Not bad…

Κανόνισε κατάσταση με κάποια κοπέλα: Τι καλύτερο; Μπάσκετ με γυναικεία παρέα. Προσοχή όμως! Μην ξεχαστείς με την κοπέλα, περάσει το παιχνίδι και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Το ιδανικό βέβαια είναι η κοπέλα σου να είναι φίλη του ΝΒΑ και να συνδυάσεις και τα δύο.

Μην κάνεις το λάθος να ξαπλώσεις: Εντάξει, έχει συμβεί σε όλους. Παίρνουμε το λάπτοπ αγκαλιά, ξαπλώνουμε και δεν καταλαβαίνουμε για πότε χτύπησε το ξυπνητήρι να πάμε για δουλειά. Σύμφωνα με μελέτες αν είσαι καθιστός έχεις 80% λιγότερες πιθανότητες να κοιμηθείς και αν είσαι όρθιος 100%. Τώρα τι να σου πω, αν σε πάρει ο ύπνος και όρθιος είσαι άξιος της μοίρας σου!

Βάλε δες καμία σειρά μέχρι το τζάμπολ: Το διάστημα από τις 00:00 μέχρι τις 02:00 (ή πιο αργά) είναι βασανιστικό και ιδιαίτερα επίφοβο να τα παρατήσεις όλα και να μπεις κάτω από το πάπλωμα. Αν όμως βάλεις δύο επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς ο χρόνος “φεύγει” πριν το καταλάβεις. Προσοχή και εδώ! Μην γίνουν τα επεισόδια 4 και “κάψεις” το NBA. Μην βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας!

Παίξε κάποιο video-game: Κατά προτίμηση NBA2k! Ή κάποιο LoL ή οτιδήποτε τραβάει η όρεξη σου… Η ώρα θα περάσει και πάλι πριν το καταλάβεις αλλά και εδώ θα πρέπει να προσέξεις μην το παρακάνεις με το βιντεοπαιχνίδι και χάσεις την αληθινή δράση.

Ξεκίνα να βλέπεις βίντεο στο Youtube: Μπαίνεις Youtube, πληκτρολογείς “Lebron James top dunks” και παθαίνεις πλάκα! Λίγο μετά θυμάσαι τον Μάικλ Τζόρνταν ή κάποιον άλλο θρύλο του παρελθόντος. Μετά από κανά μισάωρο έχεις βρεθεί να βλέπεις τον Γιούρι Γκέλερ να στραβώνει κουτάλια ή τα χειρότερα ταλέντα σε Music Show στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση έχεις πετύχει τον σκοπό σου και η ώρα πέρασε χωρίς να κοιμηθείς!

Άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα: Τι να κάνει ο Σπύρος; Πόσο καιρό έχω να μιλήσω με τον Βαγγέλη; Πάρε μερικά τηλέφωνα να περάσει η ώρα, συζήτα λίγο τα προβλήματα σου με κάποιους φίλους και η ώρα του τζάμπολ θα πλησιάσει πιο γρήγορα από όσο νόμιζες.

Σχεδόν όλα είναι δοκιμασμένα και έχουν πιάσει! Αν έχετε κάποιο δικό σας τρικ που σας βοηθάει τα τελευταία χρόνια με ευχαρίστηση να το ακούσουμε.

Πηγή: eurohoops.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags