Facebook Pixel Sportdog.gr | Το θαύμα του Μπλατ, έβαλε… φωτιά στην Ευρωλίγκα - «Ευτυχώς έφυγαν Σφαιρόπουλος-Παπαπέτρου»!
Μπάσκετ
| 2018-10-18 00:10:00

Το θαύμα του Μπλατ, έβαλε… φωτιά στην Ευρωλίγκα - «Ευτυχώς έφυγαν Σφαιρόπουλος-Παπαπέτρου»!

του Pick n' Scroll
Το θαύμα του Μπλατ, έβαλε… φωτιά στην Ευρωλίγκα - «Ευτυχώς έφυγαν Σφαιρόπουλος-Παπαπέτρου»!

Γιατί πέρασε ο Ολυμπιακός από Βιτόρια, ποιος παίρνει μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Μπλατ συνεχίζει τα θαύματα του. Δεν ήταν πολλοί εκείνοι, που περίμεναν δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας με Χίμκι και Μπασκόνια εκτός έδρας.

Και όμως οι Πειραιώτες τα κατάφεραν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πέρασαν από την Μπασκόνια 85-80. Βάζουν φωτιά στην Ευρωλίγκα, αφού δείχνουν άγριες διαθέσεις με τον πρώην προπονητή των Κλίβελαντ Καβαλίερς και του Λε Μπρον Τζέιμς στον πάγκο τους. 

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και στην Βιτόρια, γιατί είχε πλάνο, το οποίοι οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά. Η άμυνα ήταν για όσκαρ στο μεγαλύτερο διάστημα, οι Σπανούλης, Γκος, Τουπάν και Στρέλνιεκς έπαιξαν εξαιρετικά με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο Νικόλα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και έκανε τους ανθρώπους των Σπερς, που βρίσκονταν στις εξέδρες, να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Για την ακρίβεια, ο 24χρονος παίκτης μέτρησε 23 πόντους (9/13 δίποντα και 5/6 βολές) και έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, αφού το προηγούμενό του ήταν οι 20π. κόντρα στην Αναντολού Εφές (23/3/2018). Ταυτόχρονα, νέο ρεκόρ σημείωσε και στο ranking (33 βαθμοί, με το προηγούμενο να είναι 29β.). 

Στο τέλος η Μπασκόνια προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά ήταν εκεί ο Βασίλης Σπανούλης για να αποτρέψει κάτι τέτοιο. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού διαχειρίστηκε άψογα την αντεπίθεση των Βάσκων και με τις πάσες, που έδωσε, έβγαλε την ομάδα του από την δύσκολη θέση, στην οποία είχε βρεθεί.

Ο Ολυμπιακός έχασε διά περιπάτου πέρυσι στην Βιτόρια από την Μπασκόνια και στην Μόσχα από την Χίμκι. Φέτος με το καλημέρα πήρε το αίμα του πίσω. Ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί, κάνει τον παραλληλισμό του Μπλατ με τον Σφαιρόπουλο και ανυπομονεί για να δει την ομάδα του και πάλι να κατακτά τίτλο ή τίτλους.

«Καλά, που έφυγε ο Σφαιρόπουλος με τον Παπαπέτρου» είπαν πολλοί, ακόμη και κατά την διάρκεια του ματς, σχόλια, όμως, που αν μη τι άλλο είναι άκαιρα. Οι φίλαθλοι, όμως, μπορούν να λένε ό, τι θέλουν. Ετσι γίνεται πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκανε... όργια με τον Ολυμπιακό στην Μπασκόνια και φεύγει για ΝΒΑ; - Διαβάστε το όνομα!

Ξαφνική «ρουκέτα» στον Μαρτίνς - Αυτός «στέλνει» τον Πορτογάλο - Έτσι «καθαρίζει» ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags