Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ήταν μόνο η ήττα από Αρμάνι: Η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε ranking για τον Σπανούλη
| 2018-10-20 14:51:00

Δεν ήταν μόνο η ήττα από Αρμάνι: Η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε ranking για τον Σπανούλη

Sportdog Team
Δεν ήταν μόνο η ήττα από Αρμάνι: Η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε ranking για τον Σπανούλη

Κακή βραδιά...

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα άσχημο βράδυ στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και η βαριά ήττα από τους Ιταλούς έφερε... πισωγύρισμα, μετά τις εντυπωσιακές νίκες σε Μόσχα και Βιτόρια. 

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση και το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν έπιασε τα συνηθισμένα του στάνταρ και κατέγραψε την δεύτερη χειρότερη επίδοση της ευρωπαϊκής του καριέρας σε επίπεδο ranking, όπως αναφέρει το sdna.

Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 23:13" και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 3 πόντους με 1/2 βολές, 1/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα καθώς και 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 2 λάθη, 2 τάπες αλλά και τρία φάουλ εις βάρος του. Αυτά τα νούμερα έφεραν και το -4 στο σύστημα αξιολόγησης, το οποίο ήταν το πιο χαμηλό από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», ενώ... άγγιξε και την χειρότερη βραδιά του «V-Span» στην Euroleague.

Αυτή ήρθε στο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα (30/1/2014), όταν ο Σπανούλης είχε -8 στο ranking με 2 πόντους, 1/8 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 3 ασίστ, 2 κλέψιμο και 2 λάθη στη νίκη του Ολυμπιακού με 73-55.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags