Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμος για Λαύριο ο Παναθηναϊκός - Μια σημαντική απουσία για Πασκουάλ
Μπάσκετ
| 2018-10-21 05:02:00

Έτοιμος για Λαύριο ο Παναθηναϊκός - Μια σημαντική απουσία για Πασκουάλ

Sportdog Team
Έτοιμος για Λαύριο ο Παναθηναϊκός - Μια σημαντική απουσία για Πασκουάλ

Θέλουν ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα οι Πράσινοι.

Οι «πράσινοι» μετά τη... διαβολοβδομάδα της Euroleague ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ του, πλην του «Λότζο», που έκανε θεραπεία και το Σάββατο (20/10).

Αναλυτικά η ενημέρωση του «τριφυλλιού» για τα εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Λαύριο Aegean Cargo, τα οποιά τιμώνται προς 10 και 20 ευρώ, ενώ υπάρχει και μαθητικό-παιδικό εισιτήριο για παιδιά έως 15 ετών με 5 ευρώ, διατίθενται από τα κάτωθι  σημεία:

·  Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

·  Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό). 

·  Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3503282 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

·  Την Κυριακή 21/10 θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 17.30 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

·  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

·  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags