Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού: «Εμετικά αντεθνικά και υβριστικά συνθήματα κατά του Σαββίδη»!
| 2018-10-20 18:35:00

Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού: «Εμετικά αντεθνικά και υβριστικά συνθήματα κατά του Σαββίδη»!

Sportdog Team
Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού: «Εμετικά αντεθνικά και υβριστικά συνθήματα κατά του Σαββίδη»!

Τι αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Ερασιτέχνης.

Παράπονα και... καταγγελίες για αντεθνικά συνθήματα και υβριστικά κατά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τα οποία όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, δεν υπέπεσαν στην αντίληψη κανενός, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του το ΑΣ ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια του ματς Κυπέλλου στις γυναίκες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Άξιο αναφοράς ότι για άλλη μια φορά υπήρξαν εμετικά αντεθνικά συνθήματα εναντίον της ελληνικότητας της Μακεδονίας, καθώς και υβριστικά συνθήματα για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη.

Περίεργοι είμαστε αν αυτά έγιναν αντιληπτά από τους διαιτητές του αγώνα και αν θα αναγραφούν στο φύλλο αγώνα και στα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φύλλο αγώνος αναγράφηκαν μόνο οι ύβρεις κατά του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, οι οποίες όντως υπήρξαν, ενώ ουδεμία αναφορά έγινε στις αντεθνικές ύβρεις και στις ύβρεις κατά του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη...», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags