Facebook Pixel «Χαμός» στον Ολυμπιακό με Τίμα - Αποφασίζει ο Μπλατ
| 2018-10-25 09:08:00

«Χαμός» στο ΣΕΦ με ξένο, βράζει ο κόσμος - «Μπλέχτηκε» και ο Χάινς - Αποφασίζει ο Μπλατ, όλα τούμπα;

του Pick n' Scroll
«Χαμός» στο ΣΕΦ με ξένο, βράζει ο κόσμος - «Μπλέχτηκε» και ο Χάινς - Αποφασίζει ο Μπλατ, όλα τούμπα;

Τι γίνεται στο λιμάνι με ακριβή μεταγραφή. Θα... κλάψουν οι οπαδοί;

Όποιος βγάζει γρήγορα συμπεράσματα, σκοντάφτει. Δεν έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Το έχει δείξει η ιστορία αυτό και δεν αλλάζει. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πραγματικότητα. Και αναφερει ότι το ξεκίνημα του Γιάνις Τίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι θελκτικό.

Οι εμφανίσεις του Λετονού φόργουορντ μέχρι στιγμής είναι πολύ κάτω από αυτό που περιμένουν οι προπονητές του, αλλά και ο κόσμος. Είναι ένας παίκτης με ξεχωριστά προσόντα, ενώ είναι η ακριβότερη φετινή μεταγραφή των Πειραιωτών. Πέρυσι στην Μπασκόνια είχε θετική παρουσία, πριν από μερικές μέρες ήταν εντυπωσιακός με την εθνική Λετονίας στους αγώνες των «παραθύρων». Μόνος του πήγε, άλλωστε, να κερδίσει την περίφημη Ισπανία. 

Ακόμη, όμως, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα νέα του δεδομένα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει βρει τον ρόλο του. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει πάρει αυτά που θέλει από τον Γιάνις Τίμα, δεν ανησυχεί όμως. Γνωρίζει ότι κάθε παίκτης και ειδικά κάθε καινούριος παίκτης θέλει τον χρόνο του, προκειμένου να φθάσει στο σημείο που πρέπει.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε «φημίζεται» για τέτοιες περιπτώσεις. Πόσοι και πόσοι παίκτες του δεν ξεκίνησαν άσχημα, αλλά στη συνέχεια έβγαλαν μάτια; Ο Κάιλ Χάινς είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Οι Ολυμπιακοί τον έβριζαν στην αρχή, αλλά μετά έκλαιγαν (που λέει ο λόγος), όταν ο Αμερικάνος πήρε μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από πλευράς αποτελεσμάτων οι Πειραιώτες είναι σε πολύ καλό επίπεδο, έχοντας χάσει μεν από την Αρμάνι, κερδίζοντας δε σε δύο έδρες (Χίμκι και Μπασκόνια), που δύσκολα άλλες ομάδες θα κάνουν το «2 στα 2». Στον Ολυμπιακό θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, αν καταφέρουν να κερδίσουν και τη Μακάμπι απόψε. Ένα ματς που κρύβει κινδύνους, αφού η Μακάμπι μοιάζει στο αγωνιστικό στυλ με τους Ιταλούς. Ο Ολυμπιακός, όμως, δε θα είναι τόσο κουρασμένος, όσο ήταν με την Αρμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags