Facebook Pixel Sportdog.gr | Για πρώτη φορά η Κύμη αντιμέτωπη με το Περιστέρι
| 2018-10-26 07:36:00

Για πρώτη φορά η Κύμη αντιμέτωπη με το Περιστέρι

Sportdog Team
Για πρώτη φορά η Κύμη αντιμέτωπη με το Περιστέρι

Διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία για το ματς της Κυριακής.

Παρότι το μεθαυριανό (27/10, 15:45) παιχνίδι μεταξύ της Κύμης και του Περιστερίου Βίκος Cola θα είναι το πρώτο τους στην Betshop Basket League, οι δύο ομάδες δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους. Είχαν αναμετρηθεί και τη σεζόν 2015-16 στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της Εύβοιας να επικρατεί και στα δύο παιχνίδια. Σε εκείνο που έγινε στην έδρα της, είχε νικήσει με 80-64 με 18 πόντους του Μιλόσεβιτς και 16 του Τουτζιαράκη που είναι φέτος ο αρχηγός της. Για το Περιστέρι Βίκος Cola σε εκείνο το παιχνίδι, Πολυτάρχου και Παπαντωνάκος είχαν από 13.

ΚΥΜΗ

ΣΕΡΙ

Ο Ντεμάριους Μπολντς είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο, μία ασίστ και ένα κλέψιμο σε καθένα από τα τρία παιχνίδια της Κύμης.

10 διαδοχικά παιχνίδια με τουλάχιστον ένα κερδισμένο φάουλ έχει συμπληρώσει ο Σταύρος Τουτζιαράκης.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι η πρώτη του Πρωταθλήματος τόσο σε εύστοχα (74) όσο και σε εκτελεσμένα δίποντα (139).

Ο Ντιβόν Ουάσινγκτον είναι 1ος σε εύστοχα τρίποντα στην Betshop Basket League. Είναι ο μόνος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό (10).

Ο Ντεμάριους Μπολντς μοιράζεται την κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα, έχοντας από επτά.

ΡΕΚΟΡ

Ξεχωριστό μπορεί να χαρακτηριστεί το σαββατιάτικο παιχνίδι για τον Σταύρο Τουτζιαράκη. Θα είναι το 28ο με την Κύμη της οποίας θα γίνει ο 1ος παίκτης σε συμμετοχές στην Betshop Basket League αφού θα ξεπεράσει τον Άγγελο Τσαγκαράκη και τον Λένζελ Σμιθ που είχαν πέρσι από 27.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA

ΣΕΡΙ

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είχε τουλάχιστον τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ και 13 βαθμούς στο ranking των τριών αγώνων Πρωταθλήματος με το Περιστέρι Βίκος Cola.

Ο Στίβεν Γκρέι μετράει 10 διαδοχικά παιχνίδια της Betshop Basket League με τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο.

Το Περιστέρι Βίκος Cola ξεπέρασε τα 30 ριμπάουντ και στα τρία πρώτα ματς του Πρωταθλήματος.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Ο Ράιαν Χάροου είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του Περιστερίου Βίκος Cola στο 3/3 της εκκίνησης του Πρωταθλήματος όμως έχει και μία αρνητική πρωτιά. Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη στην κατηγορία. Έχει 14, τρία περισσότερα από τον Λευτέρη Μποχωρίδη του Άρη και τον Δημήτρη Μαυροειδή του Κολοσσού H Hotels.

ΡΕΚΟΡ

Με ένα αμυντικό ριμπάουντ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα γίνει ο 15ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει τα 1.000.

Παράλληλα, με επτά συνολικά ριμπάουντ ο διεθνής φόργουορντ θα γίνει ο 24ος στα χρόνια της Betshop Basket League που θα φτάσει τα 1.300.

Με τέσσερις ασίστ ο Ράιαν Χάροου θα φτάσει τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags