Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά χαρούμενος ο Σάρας – Το ρίσκο και τα μακρινά σουτ
| 2018-10-26 23:26:00

Τρομερά χαρούμενος ο Σάρας – Το ρίσκο και τα μακρινά σουτ

Sportdog Team
Τρομερά χαρούμενος ο Σάρας – Το ρίσκο και τα μακρινά σουτ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις μέσα στο ΟΑΚΑ.

Στο ρίσκο που πήρε η Ζαλγκίρις, να επιτρέψει τα μακρινά σουτ στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις είπε: «Είναι πολύ απλό. Ρισκάραμε τα μακρινά σουτ του Παναθηναϊκού. Είπαμε πως αν είναι να χάσουμε, αυτό να γίνει από τα μακρινά σουτ. Καταφέραμε όμως να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Είμαι τρομερά χαρούμενος από τους παίκτες μου».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λιθουανός τεχνικός και στη συνέντευξη Τύπου: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστώ ολόκληρο τον Παναθηναϊκό για την σπουδαία υποδοχή. Παίξαμε καλά, χάσαμε λίγο το μυαλό σε κάποιες στιγμές. Είναι μία καλή δικακτική εμπειρία. Κάναμε σπουδαία δουλειά γιατί δεν θα κερδίσουν πολλές ομάδες εδώ. Παίξαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν κρίνω την επίδοση από το αποτέλεσμα. Οι Μπασκόνια και Φενέρ δεν είναι μικρές ομάδες». Για τις νέες προσθήκες: «Δεν έχω άλλη επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες. Έχουν απίστευτο ηθικό, δουλεύουν πάρα πολύ κάθε μέρα. Τους πιστεύω πολύ γιατί είναι αφοσιωμένοι. Αν έχουν έλλειμμα ταλέντου το αναπληρώνουν με την νοοτροπία τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags