Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντρίκεια δήλωση Πρίντεζη μετά την ΤΣΣΚΑ - «Στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κερδίζεις...»
Μπάσκετ
| 2018-11-01 21:53:00

Αντρίκεια δήλωση Πρίντεζη μετά την ΤΣΣΚΑ - «Στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κερδίζεις...»

Sportdog Team
Αντρίκεια δήλωση Πρίντεζη μετά την ΤΣΣΚΑ - «Στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κερδίζεις...»

Τα λέει όλα η ατάκα του Έλληνα φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε με νόημα ότι σε μια ομάδα όπως οι Πειραιώτες δεν αρκεί η καλή εμφάνιση, αλλά ζητούμενο είναι η νίκη.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o διεθνής φόργουορντ ανέφερε: «Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, είναι πολύ δύσκολο να περιορίσεις την ΤΣΣΚΑ. Όλα αυτά τα ματς κρίνονται σε μία λεπτομέρεια. Χάσαμε τρία συνεχόμενα ριμπάουντ και αυτή ήταν καταλυτική στιγμή. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και να φτιάχνουμε χαρακτήρα, γιατί είμαστε νέα ομάδα. Αμα θες να προχωρήσεις, πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αυτά τα ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ΤΣΣΚΑ έτρεξε, αλλά καταφέραμε να επανέλθουμε.

Δεν μας αρκεί που παίξαμε καλά. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όλοι αποκτούν εμπειρίες από όλα αυτά. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα. Σε γενικές γραμμές, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δεν φτάνει. Στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κερδίζεις, δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση». 

Σχετικά με το επόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε: «Είναι ένας μαραθώνιος και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις αυτά τα ντέρμπι. Εγώ θέλω να μείνω στο ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω πως αυτή είναι η πιο δύσκολο Euroleague ever. Θέλει προσπάθεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά πρέπει να δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του: «Θα υπάρξουν και μέρες δεν μπορείς μόνο να τρέξεις και να βγάλεις ενέργεια. Απέναντι σε ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, είναι δύσκολο να βρεις εύκολα καλάθια. Θα χρειαστεί σε κλειστά ματς να βρίσκουμε σωστές αποφάσεις, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην άμυνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags