Facebook Pixel Sportdog.gr | Η παραδοχή του Ιτούδη για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ - Τι είπε στους παίκτες του
Μπάσκετ
| 2018-11-01 23:26:00

Η παραδοχή του Ιτούδη για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ - Τι είπε στους παίκτες του

Sportdog Team
Η παραδοχή του Ιτούδη για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ - Τι είπε στους παίκτες του

Πού εστίασε ο Έλληνας τεχνικός μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για άλλη μία νίκη, μια σημαντική νίκη. Ήταν ένα μάθημα για εμάς κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Αντιμετωπίσαμε πολλές ψυχολογικές δυσκολίες, γιατί χάσαμε ελεύθερα σουτ, λέι απ και φάσεις με καλή δημιουργία. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό στα δύο πρώτα δεκάλεπτα.

Στο ημίχρονο ήμασταν μόνο στο -4. Λέω μόνο στο -4, γιατί είχαμε τον Χίγκινς να σουτάρει 1/9 κάτω από το καλάθι, όπως και μερικούς άλλους παίκτες. Τους είπα ότι τους εμπιστεύομαι, γιατί τους βλέπω κάθε μέρα. Δεν θα έπρεπε να μας σταματήσει αυτό.
Το γεγονός ότι δεν κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και χάσαμε ελεύθερα σουτ κόστισε στην ομάδα, αλλά βγήκαμε αποφασισμένοι και δυνατοί στην τρίτη περίοδο.

Έχουμε την ποιότητα να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Νομίζω πως το βασικό σημείο που εστιάσαμε ήταν να είμαστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση. Μόνο σε εκείνο το δεκάλεπτο νικήσαμε. Ήταν τεράστια η ώθηση για εμάς. Στο τρίτο δεκάλεπτο με 6/10 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 0 βολές».

Τέλος, ανέφερε για το ροτέισιον των Ρώσων: «Έπρεπε να ψάξουμε πολύ και είδαμε ότι έχουμε βάθος στον πάγκο μας με τον Κουλάγκιν να μας δίνει 11 ποιοτικά λεπτά και τον Βοροντσέβιτς ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, ριμπάουντ και μερικές άμυνες.

Δείχνει ότι έχουμε ένα καλό και έτοιμο ροτέισιον. Μου αρέσει αυτή η ‘ευελιξία’. Είναι άλλο ένα παράδειγμα, για το ότι μπορούμε να νικήσουμε και με λιγότερους από 70 πόντους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags