Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποκάλυψη Πάσπαλι για Ολυμπιακό μετά από 24 χρόνια: «Δεν τους πούλησα - Έφυγα γιατί...»
| 2018-11-03 12:39:00

Φοβερή αποκάλυψη Πάσπαλι για Ολυμπιακό μετά από 24 χρόνια: «Δεν τους πούλησα - Έφυγα γιατί...»

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Πάσπαλι για Ολυμπιακό μετά από 24 χρόνια: «Δεν τους πούλησα - Έφυγα γιατί...»

Αποκαλυπτικός σε συνέντεξή του!

Μια απολαυστική συνέντευξη για τη ζωή του έδωσε ο Ζάρκο Πάσπαλι στη Mozzartsport...

Αναλυτικά, ο Πάσπαλι μιλά για:

-το πώς πήγε στον Ολυμπιακό: «Δεν είχα επιλογή. Η Παρτιζάν ζητούσε τόσα πολλά χρήματα που κανείς δεν ήθελε να πληρώσει. Μιλάμε για 650.000 μάρκα. Τότε ήταν πάρα πολλά λεφτά. Για να καταλάβετε, ο Ντίβατς πλήρωσε 550.000 δολάρια για να πάει στους Λέικερς. Άρα ή θα πήγαινα στον Ολυμπιακό ή στο στρατό και θα έμενα έναν χρόνο εκτός. Ήταν μια κακή χρονιά για μένα και τις σχέσεις μου με την Παρτιζάν, δεν μου άρεσαν τα πράγματα που έκαναν σε μένα. Έκαναν και σε άλλους τέτοια, αλλά κανείς ποτέ δεν είπε τίποτα κακό εναντίον τους. Ούτε ο Ντίβατς, ούτε ο Σάλε, ούτε ο Πετσάρσκι».

-τη φήμη που είχε στην Ελλάδα: «Ο Ίβκοβιτς ήταν ένας από τους πρώτους Σέρβους με μεγάλη φήμη στην Ελλάδα. Έπαιξα πολύ καλά εκεί, έκανα πράγματα που σπάνια έβλεπες, εντυπωσιακά πράγματα. Τότε υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες στην Ελλάδα, πρώην ΝΒΑερ και Γιουγκοσλάβοι. Μόνο δύο ξένοι έπαιζαν σε κάθε ομάδα. Είχα βάλει σε ένα ματς 54 πόντους, δε νομίζω να το ξεπεράσει κανείς σύντομα».

-την ήττα από την Μπανταλόνα στον τελικό του Τελ Αβίβ και το απίστευτο πριμ που θα έπαιρνε: «Δεν πιστεύω πως υπήρχε κάποιος που είχε υπογράψει για τέτοιο μπόνους για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Μιλάμε για 1.000 μάρκα. Δεν ήταν για τα χρήματα βέβαια, αλλά η πίεση ήταν μεγάλη. Έπρεπε να βάλω εκείνες τις βολές. Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα. Είναι από εκείνα τα ματς που λες ότι στα δέκα θα κερδίσω τα εννιά. Πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε εύκολα, αλλά δεν τα καταφέραμε και μετά από αυτή την ήττα έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Είχαμε κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά θέλαμε το Ευρωπαϊκό, που όμως δεν ήρθε».

-το λόγο που πήγε στον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός δεν με ήθελε. Ο τότε ατζέντης μου, Λουτσιάνο Καπικιόνι, με κάλεσε μια μέρα και μου είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν με θέλει. Τον ρωτάω πώς γίνεται αυτό. Δεν το καταλάβαινε. Αμέσως τηλεφώνησα τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη και με μάλωνε σαν να ήμουν παιδί του για το ένα και για το άλλο. Τότε κατάλαβα πως η θητεία μου εκεί είχε τελειώσει. Με ενημέρωσε ο ατζέντης μου πως έχει καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό και με ήθελαν. Του απάντησα ‘δεν με χρειάζονται’. Τότε είχαν τον Γκάλη, τον Βολκόφ… Εκείνος μου είπε ότι ήθελαν να διώξουν τον Βολκόφ και να πάρουν εμένα. Ήμουν ακόμη στο Παρίσι όταν μου έστειλαν τα μισά χρήματα του πρώτου χρόνου συμβολαίου μέσα σε δύο μέρες. Όταν άκουσαν πως πάω στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό πήραν τον Βολκόφ. Μετά έβαλαν κάποιους να με βρίζουν στα παιχνίδια. Ήταν περίπου 100 άτομα και έλεγαν ότι τους πούλησα. Πίστευαν πως πήγα στον Παναθηναϊκό για τα λεφτά, αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από την αλήθεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags