Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευχαριστημένος ο Μπλατ - «Αποκάλυψη» για Σπανούλη και Πρίντεζη ενόψει Παναθηναϊκού
| 2018-11-04 18:45:00

Ευχαριστημένος ο Μπλατ - «Αποκάλυψη» για Σπανούλη και Πρίντεζη ενόψει Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Ευχαριστημένος ο Μπλατ - «Αποκάλυψη» για Σπανούλη και Πρίντεζη ενόψει Παναθηναϊκού

Τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακό για το επερχόμενο ντέρμπι.

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου εστίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Παράλληλα, τόνισε ότι ήθελε να δώσει ανάσες στον Βασίλη Σπανούλη και στον Γιώργο Πρίντεζηενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπλατ δήλωσε στην Cosmote TV: «Η νίκη και η πρόκριση. Έπρεπε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Δεν μπορώ να πω άλλο συμπέρασμα.  Μπήκαμε ζεστά στο παιχνίδι. Πήραμε διαφορά διψήφια διαφορά. Οι παίκτες πήραν το παιχνίδι στα σοβαρά και πήραν την πρόκριση. Δεν νομίζω πως αυτό το παιχνίδι είναι παράδειγμα για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουραστούμε. Ο Σπανούλης προσπάθησε πολύ και μας έδωσε καλό χρόνο στο παιχνίδι. Έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο, γιατί βοήθησε στη Μόσχα. Το ίδιο και με τον Πρίντεζη, θέλαμε να τον ξεκουράσουμε. 

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κέρδισε την Φουενλαμπράδα, η οποία χθες κέρδισε την Μπαρτσελόνα.  Το σημαντικό είναι να μπαίνεις μέσα και να κερδίζεις. Άρα θα πρέπει να πούμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να μπούμε μέσα και να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags