Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατρέπει τα πάντα ο Μπλατ - Τι είπε για Στρέλνιεκς και το... καλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη!
Μπάσκετ
| 2018-11-08 16:15:00

Ανατρέπει τα πάντα ο Μπλατ - Τι είπε για Στρέλνιεκς και το... καλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη!

Sportdog Team
Ανατρέπει τα πάντα ο Μπλατ - Τι είπε για Στρέλνιεκς και το... καλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη!

Έβγαλαν... ειδήσεις οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Γιάνις Στρέλνιεκς στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κιθ Λάνγκφορντ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ χαρακτήρισε το ντέρμπι των αιωνίων, ως το καλύτερο στην Ευρώπη.

«Έχω λάβει μέρος σε πολλά ματς στο παρελθόν και γνωρίζω καλά τη μεγάλη παράδοση και ποιότητα αυτών των ομάδων. Τώρα έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο ίσως πιο φημισμένο ντέρμπι όλης της Ευρώπης και αυτό είναι κάτι που με συναρπάζει και μου αρέσει πολύ. Ανυπομονώ», δήλωσε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν είναι το πρώτο μου ντέρμπι, έχω λάβει μέρος σε πολλά ανάλογα παιχνίδια. Θα είμαι προετοιμασμένος να κάνω τη δουλειά μου όπως πάντα, δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι σε αυτό που κάνω πάντα». 

«Είναι διπλή η χαρά για το μπάσκετ στον κόσμο του αθλήματος, όταν έχουμε όχι μόνο ένα μεγάλο ματς Ευρωλίγκας, αλλά και ένα τέτοιο ντέρμπι. Είναι ένα ενδιαφέρον και ξεχωριστό ματς, μια παραδοσιακή κόντρα και ελπίζω ότι το παιχνίδι αυτό θα σταθεί στο ύψος των αναμετρήσεων του παρελθόντος για τις δύο ομάδες», πρόσθεσε. 

Σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς είπε: «Ποιος είπε ότι δεν παίζει αύριο; Θα δούμε αύριο, όταν θα κάνουμε προπόνηση το πρωί». 

Ερωτηθείς για το κλειδί για τη νίκη, απάντησε: «Ποτέ δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Θα πρέπει να παίξουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού για να έχουμε τις καλύτερες πιθανότητες για νίκη. Ατομικά, αλλά κυρίως επιθετικά. Θα πρέπει να είμαστε και στα 40 λεπτά έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη». 

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα μακριά από το ΣΕΦ, είπε: «Δεν θεωρώ πως απαραίτητα ισχύει αυτό. Ούτε θεωρώ πως η πίεση μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Είχαμε δυστυχώς ένα κακό ματς στην έδρα μας, ενώ έχουμε παίξει αρκετά καλά σε όλα τα γήπεδα». 

Αναφορικά με το χρόνο συμμετοχής του Κιθ Λάνγκφορντ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί, τόνισε: «Ξέρω καλά τον Κιθ, είχαμε μια καλή συνεργασία. Είναι ένας παίκτης που σέβομαι. Αν θα παίξει λιγότερο θα είναι καλό για μας, αλλά δεν περιμένω πως αυτό θα γίνει απαραίτητα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να α αντιμετωπίσουμε την ποιότητα του Κιθ και των άλλων παικτών του Παναθηναϊκού, γιατί έχουν ρόστερ ποιότητας, όπως κι εμείς». 

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσφορά των νέων παικτών της ομάδας: «Οι νέοι μας παίκτες έχουν καλή παρουσία στην πρώτη τους σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ξέραμε πως θα θέλουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν στο επίπεδο και είμαι ικανοποιημένος με όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags