Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέφτουν «κεφάλια» στο ΟΑΚΑ - «Πανικός» μετά το ντέρμπι - Σκάει και μεταγραφάρα - Όλα τούμπα
| 2018-11-09 16:00:00

Πέφτουν «κεφάλια» στο ΟΑΚΑ - «Πανικός» μετά το ντέρμπι - Σκάει και μεταγραφάρα - Όλα τούμπα

του Pick n' Scroll
Πέφτουν «κεφάλια» στο ΟΑΚΑ - «Πανικός» μετά το ντέρμπι - Σκάει και μεταγραφάρα - Όλα τούμπα

Ο χαμένος... φτιάχνεται. Τι φοβερό θα συμβεί στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Μόνο εδώ!

Εμειναν λίγες ώρες για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Είναι, όμως, το κορυφαίο ντέρμπι της Ευρώπης, είναι ένας αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Ειδικά αυτό ισχύει για τον Παναθηναϊκό, που έχει χάσει ήδη έδαφος με τις ήττες από την Μπάγερν στο Μόναχο και την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Αν χάσει και από τον Ολυμπιακό, τότε θα αρχίσει να τον λούζει κρύος ιδρώτας. Και αυτό, γιατί φέτος μιλάμε για την πιο δύσκολη Ευρωλίγκα της ιστορίας. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν εκφράσει τον φόβο μήπως κάποια ελληνική ομάδα δεν μπορέσει τελικά να μπει στην οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έχει τόσο μεγάλη πίεση, αν και αν χάσει, o Παναθηναϊκός θα τον ξεπεράσει βαθμολογικά. Θα έχει μία νίκη περισσότερη. Η διαφορά, όμως, είναι και θα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με το περίπου αντίθετο να ισχύει για τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές δεν παίζουν καλά, δεν μπορούν να επιβληθούν στον αντίπαλό τους, πολλές στιγμές τα περιμένουν όλα από τον Νικ Καλάθη. Ο Λάσμε και περισσότερο ο Γκιστ, αλλά και ο Λάνγκφορντ δεν έχουν φτάσει ακόμη στο επίπεδο, που περιμένει από αυτούς ο Παναθηναϊκός. Μάλλον είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό.

Ο Ολυμπιακός από την δική του πλευρά έχει μέχρι στιγμής ως μεγάλη του περιουσία τα δύο διπλά με Μπασκόνια και Χίμκι. Χρειάζεται, όμως, ακόμη πιο σκληρή προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει θέση στην οκτάδα και από κει και πέρα να έχει τύχη και για το πλεονέκτημα της έδρας. 

Οι Πειραιώτες παίζουν λίγο πιο καλά από ό, τι θα περίμενε κανείς, καθώς μιλάμε για νέα ομάδα, με νέο προπονητή και ορισμένους παίκτες, που δεν έχουν ξαναμπεί σε τέτοια διαδικασία. Παίκτες, όπως ο Ουίλιαμς-Γκος και ο ΛεΝτέι μαθαίνουν καθημερινά και ειδικά για αυτούς το παιχνίδι του ΟΑΚΑ την Παρασκευή θα είναι ίσως το πιο δύσκολο τεστ. Στο ΟΑΚΑ έχουν λυγίσει και έχουν λυγίσει παικταράδες και ομαδάρες.

Το παιχνίδι της Παρασκευής ίσως βγάλει και μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και καιρό στην αγορά, οι Παναθηναϊκοί λένε ότι η ομάδα τους χρειάζεται κάτι καλύτερο από τον Λεκαβίτσιους πίσω από τον Καλάθη. Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 11 θα γίνουμε λίγο πιο σοφοί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags