Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Καλάθης; Αυτός είναι ο «φονιάς» του Ολυμπιακού – Τεράστια μαγκιά Πασκουάλ
Μπάσκετ
| 2018-11-09 23:06:00

Ποιος Καλάθης; Αυτός είναι ο «φονιάς» του Ολυμπιακού – Τεράστια μαγκιά Πασκουάλ

Sportdog Team
Ποιος Καλάθης; Αυτός είναι ο «φονιάς» του Ολυμπιακού – Τεράστια μαγκιά Πασκουάλ

Δεν πιστεύουν το πώς την πάτησαν ξανά οι Ερυθρόλευκοι…

O Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο αποψινό ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, καθώς έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο μετά την μέτρια εμφάνιση του πρώτου και «καθάρισε» το παιχνίδι με αντεπίθεση διαρκείας.

Οι Πράσινοι πήραν μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο τους, καθώς παίκτες που δεν ξεκίνησαν στη βασική πεντάδα, μπήκαν στη συνέχεια και έκαναν τη διαφορά, αλλάζοντας εντελώς το ρυθμό του αγώνα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσε ενέργεια και άλλαξε τα δεδομένα με την αμυντική του συνεισφορά και ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις που έβγαλε στην επίθεση, ωστόσο κορυφαίος όλων ήταν ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ο Λιθουανός ήρθε από τον πάγκο και με τα όσα έκανε δεν άφησε να φανεί σε κανένα σημείο η απουσία του Κιθ Λάνγκφορντ, που έφτασε τα 4 φάουλ από το πρώτο ημίχρονο και καθηλώθηκε στον πάγκο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Λεκαβίτσιους «ντύθηκε» Λάνγκφορντ με τις προσωπικές προσπάθειες που πήρε στην επίθεση και τις λύσεις που έδωσε στο «ένας με έναν» όταν η κυκλοφορία της μπάλας «κολλούσε» για τον Παναθηναϊκό.

Ολοκληρώνοντας το ματς με 17 πόντους και όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ο Λεκαβίτσιους έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχει «χτίσει» κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού και πέρυσι είχε κάνει ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα στους Πειραιώτες. Η αποψινή του εμφάνιση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει δεχθεί δριμεία κριτική από τους φιλάθλους του Τριφυλλιού. Ο Λιθουανός έδωσε απαντήσεις και απέδειξε το γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ επέμεινε σε αυτόν το φετινό καλοκαίρι, παρά τις ενστάσεις που υπήρχαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελά σενάρια στο ΟΑΚΑ μετά τον πράσινο θρίαμβο - Ποιος παικταράς ήταν γήπεδο - Τρέχει μεταγραφή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags