Facebook Pixel Sportdog.gr | Nέα «κόλαση» με Ευρωλίγκα-Γιαννακόπουλο - Βγαίνουν ξανά τα «μαχαίρια»; - Ατάκα-φωτιά Μπερτομέου
Μπάσκετ
| 2018-11-10 22:01:00

Nέα «κόλαση» με Ευρωλίγκα-Γιαννακόπουλο - Βγαίνουν ξανά τα «μαχαίρια»; - Ατάκα-φωτιά Μπερτομέου

του Pick n' Scroll
Nέα «κόλαση» με Ευρωλίγκα-Γιαννακόπουλο - Βγαίνουν ξανά τα «μαχαίρια»; - Ατάκα-φωτιά Μπερτομέου

Η καταγγελία και ο πόλεμος με Ολυμπιακό. Γιατί «φόρτωσε» ο Δημήτρης.

Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός ή αν θέλετε Μπερτομέου και Παναθηναϊκός τα βρήκανε, μετά από πολλά επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές, τιμωρίες, απειλές και τα συναφή. Βγήκαν επίσημες δηλώσεις και ανακοινώσεις και η ταραχώδη σχέση έμοιαζε να μπαίνει στο χρονοντούλαπο. Μήπως, όμως, ανοίξουν νέες σελίδες μετά τα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ;

Τι έγινε χθες; Στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι οι τρεις διαιτητές ανέφεραν ότι στην ανάπαυλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για στοιχηματισμό από πλευράς δύο εκ των τριών ρέφερι, με τους «πράσινους» να σχολιάζουν το περιστατικό στην συνέχεια κάνοντας λόγο για λάθος μετάφραση.

Και αναφέρουν ότι ο Γιαννακόπουλος είπε στους διαιτητές ότι «ξέρουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και στον Πολωνό διαιτητή. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα πω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Γνωρίζουμε ότι έφυγε ο Λιβιεράτος (σ.σ πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού) αλλά γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντικαταστάτης του γι΄αυτές τις δουλειές».

Δεν ξέρουμε, όπως αναφέραμε παραπάνω, αν θα ανοίξουν νέες σελίδες στη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά είναι ένα θέμα που δεν πρόκειται να μείνει έτσι. Αλλωστε η Ευρωλίγκα ξεκινάει πειθαρχική έρευνα και μένει να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει.

Η διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι «έπαιξε» Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το γύρισε εντελώς, το ισορρόπησε και έτσι σταμάτησαν και τα παράπονα των πρασίνων. Ο Γιαννακόπουλος εξοργίστηκε με όσα είδε στο πρώτο εικοσάλεπτο και για/αυτό είχαμε την έκρηξή του στο ημίχρονο. Είτε ισχύουν αυτά, που έγραψαν οι διαιτητές, είτε ισχύουν αυτά, που υποστηρίζουν οι πρωταθλητές, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια, που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Και δεν ξεχνάει κανείς ότι αφού τα είχαν βρει Μπερτομέου και Γιαννακόπουλος, ο πρώτος είχε στείλει μήνυμα, αναφέροντας ότι «ο Γιαννακόπουλος θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν κάνει πάλι τα ίδια πράγματα».

Σε όλα αυτά φυσικά, ήρθε να προστεθεί το απόγευμα του Σαββάτου και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού με την οποία ξεκίνησε νέος μεγάλος… πόλεμος μεταξύ των δύο αιωνίων. Οι Πειραιώτες, αφού τόνισαν πως θα κινηθούν δικαστικά κατά του Γιαννακόπουλου, ζήτησαν από την Ευρωλίγκα να διώξει τον Παναθηναϊκό από την διοργάνωση, με τον Γιαννακόπουλο να απαντάει διαδικτυακά κάνοντας λόγο για… λευκή πετσέτα των αδελφών Αγγελόπουλων και «κορνέδες»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκαν όλοι με Μπλατ - «Χαμός» με Μάντζαρη - Πρωτοφανής απάντηση - «Μπαμ» με...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags