Facebook Pixel Sportdog.gr | Απέρριψε όλα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας!
Μπάσκετ
| 2018-11-12 13:22:00

Απέρριψε όλα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας!

Sportdog Team
Απέρριψε όλα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας!

Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Στα όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό περί φραστικής επίθεσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές της αναμέτρησης, πήρε θέση η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς που γράφτηκαν και τονίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να προβεί σε νομικές ενέργειες, προκειμένου να προστατεύσει την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEBO:

«Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague (UEBO) εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγιση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags