Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπουδαίες ατάκες Μπλατ για Σλούκα και Ζοτς - Τι είπε για τον Στρέλνιεκς
Μπάσκετ
| 2018-11-14 16:42:00

Σπουδαίες ατάκες Μπλατ για Σλούκα και Ζοτς - Τι είπε για τον Στρέλνιεκς

Sportdog Team
Σπουδαίες ατάκες Μπλατ για Σλούκα και Ζοτς - Τι είπε για τον Στρέλνιεκς

Ο κόουτς του Ολυμπιακού... αποθέωσε τη Φενέρ που υποδέχεται στο ΣΕΦ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε το ματς με την Φενέρ (15/11, 21:0), στάθηκε στα «κλειδιά» του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στους Γιάνις Στρέλνιεκς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Σίγουρα η Φενέρμπαχτσε είναι μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλη ποιότητα, δυνατό ρόστερ και προπονητικό team. Ανυπομονούμε να την αντιμετωπίσουμε, είναι μία πρόκληση για εμάς γιατί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες. Δεν μπορεί να στοχεύσεις σε δύο τρία σημεία του παιχνιδιού της. Πρέπει να είμαστε εμείς καλά, να βρεθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας και να παλέψουμε για τη νίκη».

Σχετικά με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά σε μεγάλα σημεία αυτής. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας, βλέπαμε εξ αρχής μέρα με την ημέρα την κατάστασή του. Δεν έπαιξε στα τελευταία ματς. Έχει κάνει όμως πρόοδο και ελπίζουμε πως θα παίξει αύριο, γιατί μας έλειψε».

Για την συνάντησή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι πάντα όμορφο να αντιμετωπίζω τον Ζέλικο. Αυτό γίνεται για πολλά χρόνια, συναντιόμαστε σε διαφορετικά μέρη και σε σπουδαία παιχνίδια. Έχει τον αμέριστο σεβασμό μου, τόσο όσο προπονητής όσο και ως άνθρωπος».

Τέλος, ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για τα γκαρντ της ομάδας, καθώς και τους Σλούκα και Γκριν, λέγοντας: «Είναι εξαιρετικοί παίκτες και αποτελούν μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Εμείς έχουμε μεγάλη δύναμη στα γκαρντ. Μπορεί να είναι πιο νέοι οι δικοί μας, αλλά είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω και ανυπομονώ να τους δω να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά θέλω να δω την ομάδα μας να βρίσκεται στο 100% και στο κομμάτι της υγείας, θέλουμε να δούμε πίσω τον Γιάνις (Στρέλνιεκς) και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags