Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια νίκη για τη Μπαρτσελόνα - Πήρε το... θρίλερ στην παράταση μέσα στο Κάουνας
Μπάσκετ
| 2018-11-16 22:13:00

Τεράστια νίκη για τη Μπαρτσελόνα - Πήρε το... θρίλερ στην παράταση μέσα στο Κάουνας

Sportdog Team
Τεράστια νίκη για τη Μπαρτσελόνα - Πήρε το... θρίλερ στην παράταση μέσα στο Κάουνας

Νίκησαν 88-85 και συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις οι Καταλανοί.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είδε την Ζαλγκίρις να γυρίζει το παιχνίδι και να το στέλνει στην παράταση, όμως οι Καταλανοί διατήρησαν τα ηνία και με μπροστάρη τον Πάνγκος έφυγαν με το «διπλό» από τη Λιθουανία (88-85).

Το παιχνίδι στην «Zalgirio Arena» ήταν ντέρμπι με τα... όλα του ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασαν μέχρι και στο +13 σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με τον Σίνγκλετον (59-72, 35').

Η Ζαλγκίρις έβγαλε αντίδραση και με επί μέρους 17-4 στο τελευταίο πεντάλεπτο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 76-76. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όμως το σουτ του Μπράντον Ντέιβις από την κορυφή δεν βρήκε στόχο και έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση. 

Στην παράταση ανέλαβε δράση ο Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ της ομάδας του Πέσιτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δύο προσωπικές προσπάθειες έστειλε την Μπαρτσελόνα στο +7 (76-83, 43'). Η Ζαλγκίρις προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως δεν τα κατάφερε, με τους Καταλανούς να φτάνουν στη νίκη και να συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους στην διοργάνωση.

 

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 34-39, 50-60, 76-76 (κ.δ.), 85-88

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags