Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά παράπονα Πασκουάλ: «Τα κάναμε όλα λάθος...» - Τι είπε για την άμυνα και χαμένα σουτ
Μπάσκετ
| 2018-11-16 22:44:00

Τρομερά παράπονα Πασκουάλ: «Τα κάναμε όλα λάθος...» - Τι είπε για την άμυνα και χαμένα σουτ

Sportdog Team
Τρομερά παράπονα Πασκουάλ: «Τα κάναμε όλα λάθος...» - Τι είπε για την άμυνα και χαμένα σουτ

«Σκασμένος» ο Καταλανός τεχνικός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ήττας του Παναθηναϊκού από την Εφές, τονίζοντας ότι η ομάδα του τα έκανε όλα λάθος, ενώ στη συνέχεια εστίασε στην κακή άμυνα και στα πολλά ελεύθερα χαμένα σουτ των παικτών.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως η εικόνα του αγώνα είναι ξεκάθαρη. Στα πρώτα 20 λεπτά τα κάναμε όλα λάθος. Δεν παίξαμε άμυνα, ήμασταν κακοί στην επίθεση και γενικά δεν παίξαμε στο επίπεδο που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο ξεκίνημα αλλάξαμε κάπως την εικόνα μας. Παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιο σωστά στην επίθεση. Βρήκαμε πολλά ανοιχτά σουτ που θα μας έδιναν τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στο ματς αλλά δεν τα βάλαμε. Ειδικά στα τελευταία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου και στην αρχή του τέταρτου είχαμε 5 ή 6 σερί ελεύθερα σουτ τριών πόντων, αλλά δεν σκοράραμε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Γενικά, η Εφές ήταν καλύτερη και γι’ αυτό κέρδισε. Για εμάς παίξαμε μόνο 17 λεπτά άμυνα και γι’ αυτό χάσαμε» δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός. 

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Η Εφές είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύαμε πως θα τα παίξουμε καλύτερα. Αν θες να κερδίσεις μια ομάδα όπως είναι η Εφές πρέπει να παίξεις καλά σε άμυνα και επίθεση. Όπως ανέφερα και πριν, στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί. Με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται να κερδίσεις εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στην Εφές. Από μέρους μας επιβάλλεται να βελτιωθούμε, να βρούμε τρόπους να αντιδράσουμε».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τη χαμηλή συγκομιδή πόντων του «τριφυλλιού», είπε: «Στα προηγούμενα ματς σκοράραμε περισσότερο. Για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σκοράραμε 93. Ελπίζω να μην επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση με τη σημερινή. Θα ήθελα να σκεφτώ ότι ήταν μια κακή βραδιά και ότι δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον. Επιβάλλεται να βελτιωθούμε. Πρέπει και μπορούμε να το κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags