Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβαλε χέρι στην Γκραν Κανάρια η Ευρωλίγκα – Ζήτησε να αλλάξει άμεσα το παρκέ
| 2018-11-17 15:38:00

Έβαλε χέρι στην Γκραν Κανάρια η Ευρωλίγκα – Ζήτησε να αλλάξει άμεσα το παρκέ

Sportdog Team
Έβαλε χέρι στην Γκραν Κανάρια η Ευρωλίγκα – Ζήτησε να αλλάξει άμεσα το παρκέ

Τα παράπονα των παικτών για ολισθηρότητα απέφεραν καρπούς.

Η Euroleague υποχρεώνει την Γκραν Κανάρια να αλλάξει παρκέ στο γήπεδό της, εξαιτίας των νέων παραπόνων για ολισθηρότητα από παίκτες, με τελευταίο χθες βράδυ τον Λουκ Φίσερ.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι «το παρκέ πρέπει να αλλάξει αμέσως, αφού επαναλαμβάνονται τα περιστατικά με τους παίκτες να γλιστράνε», ενώ σημειώνεται ότι «έχουν επισημανθεί οι συνθήκες από την δεύτερη εβδομάδα της Euroleague, όταν η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της μπροστά στους φίλους της. Και μετά το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, στις 8 Νοεμβρίου, η Eurolegue άνοιξε μια διαδικασία πειθαρχική κατά της Γκραν Κανάρια και κάλεσε την ομάδα να αναλάβει δράση για την επίλυση της κατάστασης. Δεδομένου ότι οι συνθήκες παραμένουν οι ίδιες, η Euroleague αποφάσισε ότι το τρέχον κομμάτι αποτελεί κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, και ως εκ τούτου πρέπει να αλλάξει αμέσως».

Μάλιστα αν αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι το επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας, που είναι στις 22 Νοεμβρίου κόντρα στην Μπάγερν, θα υπάρξουν κυρώσεις.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags