Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Πασκουάλ για την εμφάνιση του Παππά!
| 2018-11-18 20:26:00

Φοβερή ατάκα Πασκουάλ για την εμφάνιση του Παππά!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Πασκουάλ για την εμφάνιση του Παππά!

Πρωτοφανής αποθέωση από τον Καταλανό τεχνικό.

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο κορυφαίος της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε ειδική μνεία στον Έλληνα άσο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "πήρε την ομάδα στα χέρια του"!

Ο Καταλανός κόουτς είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Σε αυτή την περίοδο δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Εφές, όμως παίξαμε καλύτερα τώρα και πήραμε την διαφορά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τρίποντα. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο.

Είναι ξεκάθαρο ότι όπως πήγε το παιχνίδι το παιχνίδι με την Εφές έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Μπαρτσελόνα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως σήμερα. Μας δίνει μεγάλη ενέργεια. Πιστεύω στην ομάδα πάρα πολύ και αυτό θα μας βοηθήσει για τα επόμενα παιχνίδια να είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. 

Πολλές φορές γίνεται λόγος για το ποιος είναι σε καλή κατάσταση και ποιος όχι και αυτό δεν έχει νόημα. Ο Παππάς δεν έπαιξε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει. Ο Νίκος έπαιξε πολύ καλά και πήρε την ομάδα στα χέρια του και έπαιξε εξαιρετικά. Πρέπει να τον συγχαρούμε. Αυτό το κάνουμε όλοι μαζί και πρέπει να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags