Facebook Pixel Ρεσιτάλ Στιβ Γιατζόγλου: «Δεν έχει ξαναγίνει με Σπανούλη - Αυτό θέλει ο Γιαννακόπουλος;»
| 2018-11-19 14:50:00

Ρεσιτάλ Στιβ: «Δεν έχει ξαναγίνει με Σπανούλη - Αυτό θέλει ο Γιαννακόπουλος;» - «Πέσιμο» σε Πασκουάλ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ρεσιτάλ Στιβ: «Δεν έχει ξαναγίνει με Σπανούλη - Αυτό θέλει ο Γιαννακόπουλος;» - «Πέσιμο» σε Πασκουάλ

Τι λέει για τις επιθέσεις στους Αντετοκούνμπο; Συνέντευξη-κόλαση!

Ένα ακόμα ντέρμπι των αιωνίων στο μπάσκετ βάφτηκε πράσινο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να ενθουσιάσει. Ίσα ίσα αυτό που έδωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού που δεν κατάφερε να κερδίσει το Τριφύλλι, το οποίο παρουσίαζε μεγάλα προβλήματα αστοχίας στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να μπει ο Νίκος Παππάς στο δεύτερο και να καθαρίσει την παρτίδα.

«Βρίσκουν παρηγοριά στο να κερδίζει ο ένας τον άλλον», αναφέρει ο Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από το θέαμα της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Sportdog για το ντέρμπι, απάντησε σε ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο και ξεκαθάρισε ότι δε βλέπει τις δύο ομάδες να προκρίνονται στο Φάιναλ Φορ.

Παράλληλα, σχολίασε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει»

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το δεύτερο ντέρμπι των αιωνίων;

«Εγώ θα μιλήσω γενικά. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι καλομαθημένοι από το παρελθόν. Αυτές οι δύο ομάδες τις βλέπω πολύ δύσκολο να μπαίνουν Φάιναλ Φορ. Το ταβάνι τους είναι η 8άδα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα πάνε παραπέρα και οι μεν και οι δε. Τώρα πώς βρίσκουν παρηγοριά στο να κερδίζει ο ένας τον άλλον είναι άλλη ιστορία. Το ζήτημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο έτοιμος. Είναι η ίδια ομάδα με πέρσι. Ο Ολυμπιακός έχει έναν καινούριο προπονητή. Ο Σπανούλης έχει διαφορετικό ρόλο. Ο Μπλατ τον παίζει καθαρά άσο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Ο Ολυμπιακός υστερεί ξεκάθαρα σε υλικό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι τα συμπεράσματά μου από το παιχνίδι».

«Δε μου γεμίζει το μάτι»

Πώς σας φάνηκε η δήλωση Γιαννακόπουλου, με την οποία έφερε τον Πασκουάλ προ των ευθυνών του;

«Ο Παναθηναϊκός έχω μάθει ότι έχει το διπλό μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Ο Γιαννακόπουλος θα πρέπει να βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει παραπέρα. Όχι μόνο να κερδίζει αυτόν τον Ολυμπιακό, ο οποίος αυτή τη στιγμή ανασυγκροτείται. Αν η χαρά του είναι μόνο να κερδίζει τον Ολυμπιακό, είναι δικαίωμά του. Αυτός βάζει τα λεφτά. Πιστεύω, όμως, ότι πρέπει να προβληματιστεί αλλού όσον αφορά το τι μπορεί να κάνει με αυτήν την ομάδα και αυτόν τον προπονητή στην Ευρώπη. Γιατί εμένα ο Πασκουάλ, συγγνώμη, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι. Το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό εμένα δε μου λέει τίποτα. Είναι τρίτος χρόνος και ο Παναθηναϊκός τα λεφτά που βάζει στο μπάσκετ είναι για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εγώ βλέπω, όμως, ότι αυτό είναι πολύ μακρινό όνειρο. Οι δύο αιώνιοι είναι πολύ κατώτεροι. Αν βρίσκουν παρηγοριά στο να κυριαρχεί ο ένας στον άλλο, τι να πω...».

Πρέπει να κάνει καμία ενίσχυση ο Ολυμπιακός για να διορθωθεί;

«Προπονητή έχει. Διοίκηση υπάρχει. Τι πρέπει να κάνουν μόνο οι ίδιοι ξέρουν. Αν πλήρωναν εμένα θα τους έλεγα τι έπρεπε να κάνουν. Τώρα δεν πρόκειται να τους πω (γέλια)».

Τελευταία βλέπουμε να γίνονται συχνά επιθέσεις στους Αντετοκούμπο, τόσο στον Γιάννη όσο και στον Θανάση. Πώς το σχολιάζετε;

«Ο Γιάννης είναι ένας Έλληνας που διαφημίζει τη χώρα. Καλά είπε ο άνθρωπος, ανεξάρτητα αν είναι Νιγηριανός, γεννήθηκε εδώ, στην Ελλάδα. Οτιδήποτε αρνητικό σχόλιο γίνεται γι' αυτόν είναι κακό! Ο άνθρωπος διαφημίζει τη χώρα. Έχουμε ανάγκη τέτοιους ανθρώπους. Προωθούν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όσα λέγονται και για τους δύο είναι μικροπρέπειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Γι’ αυτό χώρισε τον Μουρούτσο η Λάουρα - Άφωνη η σόουμπιζ - Το αποκάλυψε η... πρώην!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags