Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίσιμα παιχνίδια στην Euroleague για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό
| 2018-11-20 12:05:00

Κρίσιμα παιχνίδια στην Euroleague για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Κρίσιμα παιχνίδια στην Euroleague για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό

Σούπερ αποδόσεις στο Pamestoixima.gr για Παπαπέτρου και Πρίντεζη.

Δύο αγωνιστικές, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, θα διεξαχθούν στην Euroleague, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια. 

Στόχος τους είναι να πετύχουν από δύο νίκες, στην προσπάθειά τους να μπουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει 4 νίκες και 3 ήττες και ο Ολυμπιακός 3 νίκες και 4 ήττες. 

Απόψε, στις 21:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ισόβαθμή του Μπάγερν Μονάχου. Ακολουθεί την Πέμπτη, στις 20:45, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται αύριο, στις 21:00, στο ΟΑΚΑ, την Μπαρτσελόνα και την Παρασκευή, στις 21:30, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Euroleague. 

Για το σημερινό παιχνίδι Μπάγερν-Ολυμπιακός το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα με τους Under/Over 12,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη

Στο αυριανό ματς Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για τους Under/Over 8,5 πόντους του Ιωάννη Παπαπέτρου

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλους τους αγώνες της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags