Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι «ηλεκτρικοί πάγκοι» στην Basket League
| 2018-11-20 15:34:00

Οι «ηλεκτρικοί πάγκοι» στην Basket League

Sportdog Team
Οι «ηλεκτρικοί πάγκοι» στην Basket League

Συνηθισμένη φράση το «να δούμε πόσοι θα προλάβουν να κάνουν παρέλαση»!

Σαν επιδημία έπεσαν εσχάτως οι αλλαγές προπονητών και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει ότι υπάρχουν κι άλλοι που δεν πρέπει να νιώθουν πολύ άνετα.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έκανε την αρχή, όταν άλλαξε ιδιοκτήτη η ΚΑΕ και αυτός επέλεξε να λύσει την συνεργασία με τον Κρις Χουγκάζ και να εμπιστευτεί τον Βασίλη Φραγκιά.

Το Ρέθυμνο πήρε σειρά, με τον Σταύρο Μυκονιάτη που είχε προαχθεί από βοηθός σε πρώτο το περασμένο καλοκαίρι να πληρώνει το μάρμαρο για τις έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες και να δίνει την θέση του στον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Άλλη μια ομάδα από νησί μπήκε στην διαδικασία, εκεί περισσότερο κοινή συναινέσει. Κολοσσός και Νίκος Βετούλας έπαψαν να... περνάνε καλά μαζί και σήμερα θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου και ήδη ακούγονται ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει η φημολογία, αρκετά έντονη για ορισμένες ομάδες, αλλά ανεπιβεβαίωτη, οπότε ας μην μπούμε σε διαδικασία αναπαραγωγής. Άλλες λόγω αποτελεσμάτων, άλλες λόγω διοικητικών εξελίξεων πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα που προαναφέραμε, δύσκολα θα έχουν μείνει όλοι οι... υπάρχοντες στην θέση τους.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση, ανακινήθηκε από μια αινιγματική δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μάλιστα μόλις λίγα λεπτά μετά από άνετη νίκη σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απαντώντας σε ερώτηση και για τα σκαμπανεβάσματα στην Ευρωλίγκα και αν επίκεινται αλλαγές στο ρόστερ.

«Δεν περίμενα να δυσκολευτούμε απέναντι στον φετινό Ολυμπιακό. Οσο για το ρόστερ, είναι πολύ καλό και με όλους τους παίκτες που μας έχει ζητήσει ο προπονητής. Αυτός είναι αρμόδιος να βρει τις λύσεις και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα και στην Ευρώπη», ήταν η απάντησή του και πολλοί υπέθεσαν ότι ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μια πίεση πάνω του και πρέπει άμεσα να παρουσιάσει έναν πιο σταθερό Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα.

Πηγή: Έθνος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags