Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντρίκεια παραδοχή Γκιστ για τις ήττες του Παναθηναίκού στην Ευρωλίγκα
Μπάσκετ
| 2018-11-20 18:04:00

Αντρίκεια παραδοχή Γκιστ για τις ήττες του Παναθηναίκού στην Ευρωλίγκα

Sportdog Team
Αντρίκεια παραδοχή Γκιστ για τις ήττες του Παναθηναίκού στην Ευρωλίγκα

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Αμερικανός.

Μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα ο Τζέιμς Γκιστ παραδέχθηκε ότι οι Πράσινοι θα μπορούσαν να τα έχουν πάει πολύ καλύτερα στα παιχνίδι που έχασαν, με πιο πρόσφατο αυτό με την Αναντολού Εφές, και έδωσε το σύνθημα για βελτίωση στη συνέχεια.

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι. Ήταν καλό που κερδίσαμε, αλλά πρέπει να φτιάξουμε ένα νικηφόρο σερί. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Σίνγκλετον: «Τώρα σκέφτομαι το πώς θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Δεν σκέφτομαι τα πρόσωπα. Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι με υψηλή ένταση. Πρέπει να εστιάσουμε πλήρως εκει και να παλέψουμε». 

Για το ρεκόρ στην Euroleague: «Κοιτάζοντας τα παιχνίδια που χάσαμε είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Το κλειδί είναι η κοντή μνήμη. Κάθε μέρα πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Αφήνουμε πίσω τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

 

Για την Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια μπεροστά μας. Από εχθές έχουμε κάνει σκάουτινγκ και το βράδυ θα δω περισσότερες στιγμές της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παραδοσιακά είναι μια σπουδαία ομάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags