Facebook Pixel Sportdog.gr | Euroleague: Ο... πολυφωνικός Ολυμπιακός νικάει
Μπάσκετ
| 2018-11-21 13:56:00

Euroleague: Ο... πολυφωνικός Ολυμπιακός νικάει

Sportdog Team
Euroleague: Ο... πολυφωνικός Ολυμπιακός νικάει

Ο Ολυμπιακός πέτυχε στο Μόναχο μια πολύ σημαντική νίκη

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια, που έχει τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Ρεάλ, έφτασαν το ρεκόρ τους στο 4-4 και κοιτάζοντας μερικά στοιχεία των μέχρι τώρα αγώνων τους, διαπιστώνει κάποιος ότι η πολυφωνία στην επίθεση είναι το στοιχείο που τους βάζει στον δρόμο της επιτυχίας.

Ενώ έχουν νικήσει και σκοράροντας πολύ, για παράδειγμα 87 πόντους στην έδρα της Χίμκι αλλά και λιγότερο σαν τους χθεσινούς 72 πόντους, ενώ έχουν χάσει και δεχόμενοι πολλούς πόντους, για παράδειγμα οι 93 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό αλλά και λιγότερους σαν τους 69 στην Μόσχα, η μοιρασιά των πόντων μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν στα ματς αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.

Στις τέσσερις μέχρι τώρα ήττες, διψήφιο αριθμό πόντων σκόραραν 3 παίκτες στα ματς με ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκό και Φενέρ και 4 μόνο σε αυτόν με το Μιλάνο άρα υπήρχε ένας... συγκεντρωτισμός στο σκοράρισμα.

Στις τέσσερις νίκες αντίθετα, εξαιρώντας την πρεμιέρα με την Χίμκι όπου σκόραραν 4 παίκτες διψήφιο αριθμό αλλά με μοίρασμα χρόνου από νωρίς αφού είχε κριθεί το ματς, στις άλλες τρεις υπήρχαν από 5 παίκτες με διψήφια παραγωγικότητα και μάλιστα χθες στο Μόναχο, παρότι συνολικά η ομάδα σκόραρα 72 υπήρχε και ο Σπανούλης με 9 δηλαδή κοντά κι αυτός στο διψήφιο.

Πηγή: Έθνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags