Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος για το χρονόμετρο στη Μόσχα: Διαμαρτυρία της Ζαλγκίρις για τα «χαμένα» δευτερόλεπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2018-11-22 13:18:00

Σάλος για το χρονόμετρο στη Μόσχα: Διαμαρτυρία της Ζαλγκίρις για τα «χαμένα» δευτερόλεπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος για το χρονόμετρο στη Μόσχα: Διαμαρτυρία της Ζαλγκίρις για τα «χαμένα» δευτερόλεπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων προς την Ευρωλίγκα από τους Λιθουανούς.

Χαμός έχει προκληθεί από το απίστευτο λάθος της γραμματείας στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ζαλγκίρις, με την... μεταπήδηση του χρονομέτρου από τα 18 στα 13 δευτερόλεπτα και μάλιστα σε πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Λίγο πριν το τελευταίο λεπτό της τέταρτης περιόδου και με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο +3 (81-84), οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, όταν το χρονόμετρο της επίθεσής τους «πήδηξε» από τα 18 στα 13 δευτερόλεπτα. 

Η συγκεκριμένη επίθεση έληξε με παράβαση 24 δευτερολέπτων για τη Ζαλγκίρις και οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να στείλουν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου επικράτησαν με 99-97.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον έγκυρο δημοσιογράφο από τη Λιθουανία, Ντονάτας Ουρμπόνας, έγινε έγγραφη διαμαρτυρία από τη Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα για τη συγκεκριμένη φάση.

Παρόλα αυτά, πολύ δύσκολα θα πετύχουν επανάληψη του αγώνα ή συνέχιση από την συγκεκριμένη φάση οι Λιθουανοί, καθώς δεν κατέθεσαν ένσταση στα 15 λεπτά από το τέλος του αγώνα. Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί απλά η ΤΣΣΚΑ.

Δείτε τη φάση και εστιάστε στο χρονόμετρο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags