Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψυχρός πόλεμος» Μακάμπι και Turkish Airlines για... τα μάτια της Φενέρμπαχτσε
Μπάσκετ
| 2018-11-22 15:46:00

«Ψυχρός πόλεμος» Μακάμπι και Turkish Airlines για... τα μάτια της Φενέρμπαχτσε

Sportdog Team
«Ψυχρός πόλεμος» Μακάμπι και Turkish Airlines για... τα μάτια της Φενέρμπαχτσε

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία με... ψυχροπολεμικές προεκτάσεις εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Euroleague με εμπλεκόμενες την κεντρική χορηγό της διοργάνωση αεροπορική εταιρία της Τουρκίας, την Μακάμπι και την Φενέρμπαχτσε.

Η αναχώρηση των Ισραηλινών από την Κωνσταντινούπολη για το Τελ Αβίβ, με πτήση της Turkish Airlines με την οποία γίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιών των ομάδων, ήταν προγραμματισμένη για χθες στις 13.15. Μόνο που όταν πήγαν να επιβιβαστούν τα μέλη της αποστολής ειδοποιήθηκαν ότι είχαν κλείσει οι πόρτες και ότι θα μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν με την επόμενη, στις 18.15, κάτι που σήμαινε ακύρωση της προπόνησης της ίδιας μέρας.

Ο εκνευρισμός των Ισραηλινών ήταν έντονος, αν και ακόμα δεν έχει εκφραστεί επισήμως, και οι υποψίες τους ακόμα πιο έντονες επειδή σήμερα, παίζουν τον δεύτερο αγώνα της εβδομάδας με αντίπαλο την... τούρκικη Φενερμπαχτσέ. Ανεπισήμως δηλαδή αφήνουν να εννοηθεί ότι υπήρξε προσπάθεια εκνευρισμού τους προς όφελος μιας ομάδας από την ίδια χώρα με αυτήν της αεροπορικής εταιρίας.

Από την Turkish πάντως, υποστήριξαν ότι ένας παίκτης της Μακάμπι έχασε την κάρτα επιβίβασης και μέχρι να την αναζητήσει χάθηκε η διορία προσέλευσης στην έξοδο και έκλεισαν οι πόρτες, κάτι που αρνούνται οι Ισραηλινοί.

Μένει να δούμε αν θα έχει συνέχεια η ιστορία, άμεσα ή σε πρώτη ευκαιρία.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags