Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Λάνγκφορντ μετά την ήττα του ΠΑΟ - Τι είπε για την παρουσία του Καλάθη
| 2018-11-24 11:20:00

Φοβερές ατάκες Λάνγκφορντ μετά την ήττα του ΠΑΟ - Τι είπε για την παρουσία του Καλάθη

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Λάνγκφορντ μετά την ήττα του ΠΑΟ - Τι είπε για την παρουσία του Καλάθη

Ο Αμερικανός στο προσκήνιο.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στη Βιτόρια, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης, στον διάδρομο των αποδυτηρίων του γηπέδου.

«Πιστεύω πως το βίντεο θα έχει τις απαντήσεις. Νομίζω πως δεν ξεκινήσαμε καλά στο μαρκάρισμα του Σενγκέλια. Έβλεπες πόσο ήθελε τη νίκη και εμείς δεν είχαμε τις απαντήσεις. Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά φύγαμε από το σχέδιο που είχαμε αμυντικά από το τζάμπολ. Ο Σενγκέλια έβαλε γρήγορα 10 πόντους. Πήρε αυτοπεποίθηση η ομάδα του και έκανε δυσκολότερα τα πράγματα για εμάς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να την εξηγήσω. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι. Ο κόουτς έχει πολλές λεπτομέρειες, όλοι πρέπει να κάνουν ένα βήμα προς τα μπροστά. Είτε παίζεις, είτε όχι, πρέπει να συγκεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες. Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Νομίζω πως τώρα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε στον καθρέφτη μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για τον Νικ Καλάθη: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Κάθε σεζόν είναι μια διαφορετική ιστορία. Όλοι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον Νικ. Είναι ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη και θα βρει την άκρη. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη σε εκείνον. Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας και όλοι πρέπει να νιώθουν άνετα με τον Νικ».

Για τη δική του παρουσία: «Πρέπει πάντα να παίρνεις όσα θετικά μπορείς. Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω κάτι. Παίρνεις όσα θετικά υπάρχουν και ωριμάζεις για το επόμενο παιχνίδι. Έπαιξα αρκετά λεπτά σε αυτό το ματς, στο επόμενο ίσως να μην πάρω τοσα. Για εμένα, αυτή η εμφάνιση είναι απλά ένα βήμα μου. Όμως, πρέπει να βρω τον τρόπο να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags