Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σάρωσε» την Κύμη ο Προμηθέας
| 2018-11-24 17:39:00

«Σάρωσε» την Κύμη ο Προμηθέας

Sportdog Team
«Σάρωσε» την Κύμη ο Προμηθέας

Εντυπωσιακή νίκη για τους Πατρινούς με 94-61.

Ο Τέρελ Παρκς ήταν ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο, ο Προμηθέας επέβαλε από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι του και έφτασε σε έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στην Κύμη (94-61), που δεν... πήγε στην Πάτρα!

Τα... σπασμένα της ήττας από την Βίρτους Μπολόνια για το Champions League τα πλήρωσε η Κύμη! Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν εντυπωσιακή και κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, όταν προηγήθηκε με 26 πόντους διαφορά (33-7). Η Κύμη δεν μπήκε στο κλίμα της αναμέτρησης και μοιραία ήρθε η άνετη νίκη για τους Προμηθείς.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Προμηθέας βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-2, την ίδια στιγμή που η Κύμη υποχώρησε στο 1-6, χάνοντας ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στην κατάταξη. Κι όλα αυτά σε μια αναμέτρηση που ο Τέρελ Παρκς... οργίασε, καταγράφοντας double double με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ!

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος από πλευράς των Πατρινών στο πρώτο μέρος. Ο Τέρελ Παρκς ήταν ορεξάτος από τα πρώτα λεπτά και εκμεταλλεύτηκε τις πάσες των συμπαικτών του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η διαφορά να φτάσει σε διψήφια επίπεδα από νωρίς (19-7, 7'). Οι Προμηθείς πάτησαν... γκάζι και ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά με Μπράουν και Λίποβι να συμπληρώνουν τον Παρκς για το 33-7 της πρώτης περιόδου.

Η Κύμη προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Κάμφορ να βγαίνει μπροστά. Ο Αμερικανός όμως δεν ήταν αρκετός, καθώς ο Προμηθέας είχε βρει ρυθμό και ανέβασε τη διαφορά στο +35 (46-11, 16'). Ο Γερομιχαλός φώναξε παρών και διατήρησε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα (51-15, 17'). Ο Κάμφορ κατάφερε να πάει τη διαφορά κάτω από τους 30 πόντους, για το 54-25 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό έμεινε ίδιο. Ο Προμηθέας διατήρησε τα ηνία της αναμέτρησης με μεγάλη ευκολία, καθώς η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα (60-30, 25'). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά για το 70-46 της τρίτης περιόδου. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία, με τον Προμηθέα να έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η κατάσταση δεν άλλαξε, με την ομάδα της Πάτρας να φτάνει σε άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 33-7, 54-25, 70-46, 94-61.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags