Facebook Pixel Sportdog.gr | Το παράπονο του Μπλατ μετά τον Πανιώνιο - Ποιον παίκτη του αποθέωσε
| 2018-11-26 22:13:00

Το παράπονο του Μπλατ μετά τον Πανιώνιο - Ποιον παίκτη του αποθέωσε

Sportdog Team
Το παράπονο του Μπλατ μετά τον Πανιώνιο - Ποιον παίκτη του αποθέωσε

Για ποιον είπε τα καλύτερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού;

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι οι παίκτες του μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι, κάτι που διόρθωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Αγραβάνη, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στα παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ατυχές, αλλά είναι και σύνηθες όταν βρίσκεσαι σε μια περίοδο τόσο σημαντικών αγώνων όπως εμείς, να μπαίνεις λίγο χαλαρά, όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά. Μιλήσαμε γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω πως η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Ο Πανιώνιος έκανε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά και στις δύο άκρες του γηπέδου και αυτό έδωσε τη διαφορά. Το κυριότερο μήνυμα ήταν η επιστροφή του Αγραβάνη.

Ήταν εκτός για ένα χρόνο και δούλεψε πολύ σκληρά με τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές και τον γυμναστή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, η ομάδα είναι χαρούμενη γι’ αυτόν. Σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση είναι κοντά στο 100%, αλλά σε ότι αφορά το μπάσκετ έχει λίγο δρόμο ακόμη, αλλά χάρηκα που τον είδα σήμερα στο παρκέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags