Facebook Pixel "Ελπίζω να επιστρέψω"
| 2011-09-05 17:19:00

"Ελπίζω να επιστρέψω"

"Ελπίζω να επιστρέψω"

Ο Κόρεϊ Μαγκέτι αναχώρησε σήμερα για την Αμερική, αλλά ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία, ενώ τόνισε ότι ελπίζει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός δήλωσε αρχικά στα "Σπορ του Βορρά":

"Ήταν πρώτα για εμένα μία μεγάλη τιμή που βρέθηκα σε μια μεγάλη ομάδα και ανάμεσα σε ανθρώπους της που είναι θρύλοι για το άθλημα, όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ήταν τιμή για εμένα η υποδοχή στο αεροδρόμιο και η φιλοξενία. Το αγκάλιασμα ήταν πολύ δυνατό και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η ομάδα αυτή θα είναι πάντα σημαντικό κομμάτι στην καρδιά μου.

Ήταν μια τρομερή εμπειρία για εμένα. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κάνει τρομερή δουλειά πριν έρθω. Οργάνωσαν τα πάντα για το ταξίδι μου, αλλά και όσα είδα εδώ. Όλη η κοινωνία ήταν θερμή. Από τους φίλαθλους στο αεροδρόμιο, στο γήπεδο, αλλά και ο Δήμαρχος που με τίμησε. Πέρασα σπουδαία εδώ, δε θα το ξεχάσω ποτέ".


Τέλος, δήλωσε: "Τώρα γυρίζω σπίτι μου και στην οικογένεια μου. Θα δω από κοντά και τι γίνεται με το λοκ άουτ στο NBA και υπολογίζοντας τα πάντα θα απαντήσω στην πρόταση του ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατό. Θέλω να μάθω τα νέα από κοντά για να απαντήσω κάτι πιο συγκεκριμένο στους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Είναι μια περίπλοκη κατάσταση, όμως, ελπίζω να γυρίσω ξανά στη Θεσσαλονίκη".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags