Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίσημο! Σε ποια ομάδα της Α1 υπέγραψε ως πρώτος προπονητής ο Νίκος Οικονόμου
| 2018-11-28 14:16:00

Επίσημο! Σε ποια ομάδα της Α1 υπέγραψε ως πρώτος προπονητής ο Νίκος Οικονόμου

Sportdog Team
Επίσημο! Σε ποια ομάδα της Α1 υπέγραψε ως πρώτος προπονητής ο Νίκος Οικονόμου

Ανέλαβε δράση.

Ο Νίκος Οικονόμου είναι και επίσημα ο νέος κόουτς του Πανιωνίου. Δύο ημέρες μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανέρυθρων» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Οικονόμου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τέλος της σεζόν, αλλά με προοπτική τριετούς διάρκειας, το οποίο μπορεί να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έως και το τέλος της σεζόν 2020/21.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου και με δικαίωμα ανανέωσης της ΚΑΕ για τις περιόδους 2019-2020 και 2020-2021, εφόσον επιτυγχάνεται, τουλάχιστον, ο στόχος της συνεχούς συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας».

    Στο μεταξύ, τις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός του Πανιωνίου, μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την «κυανέρυθρη» ΚΑΕ, έκανε ο Νίκος Οικονόμου. Τη Δευτέρα (26/11), ο Νίκος Οικονόμου ήταν όρθιος στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και απέμενε να επισημοποιηθεί η συνεργασία. Έχοντας αγωνιστεί στον Πανιώνιο ως παίκτης και έχοντας διατελέσει τόσο βοηθός προπονητή όσο και βασικός προπονητής των «κυανέρυθρων» στην Α2, ο Οικονόμου εξήγησε πως αποτελεί τιμή για αυτόν η επιστροφή του, ενώ τόνισε πως το έργο που αναλαμβάνει για την επίτευξη του στόχου της παραμονής είναι δύσκολο. «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» δεσμεύτηκε ο Νίκος Οικονόμου.

    Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονόμου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον Πανιώνιο που έχω παίξει μπάσκετ, ήμουν ασίσταντ κόουτς και πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες και να διαπιστώσω σε ποιά κατάσταση βρισκόμαστε. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει σημειώσει δυο νίκες και έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισόβαθμες. Θέλει πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο και υπόσχομαι μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Πανιώνιος με την παραμονή του στην Α1 κατηγορία, που είναι ο κύριος στόχος του».

    Ο Οικονόμου αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της ομάδας της Νέας Σμύρνης: «Έχουμε δει ποιά είναι η δύναμη του κόσμου του Πανιωνίου και το γνωρίζουν όλοι στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά αναμφίβολα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο, γιατί ειδικά στην έδρα μας αποκτούμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags