Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ταξίδεψε με τον ΠΑΟ στη Μόσχα ο Πασκουάλ - Τι συμβαίνει με τον Καταλανό προπονητή
Μπάσκετ
| 2018-11-29 12:13:00

Δεν ταξίδεψε με τον ΠΑΟ στη Μόσχα ο Πασκουάλ - Τι συμβαίνει με τον Καταλανό προπονητή

Sportdog Team
Δεν ταξίδεψε με τον ΠΑΟ στη Μόσχα ο Πασκουάλ - Τι συμβαίνει με τον Καταλανό προπονητή

Τι αποκάλυψε συνεργάτης του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δε θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Χίμκι, καθώς θα συναντήσει εκεί αύριο την ομάδα.

«Η μητέρα του έκανε μια επέμβαση στην καρδιά. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, αλλά έχουμε κι εμείς τη δική μας οικογένεια. Θα έρθει όμως μαζί μας στη Μόσχα, θα είναι εκεί αύριο το πρωί», δήλωσε σχετικά ο συνεργάτης του, Ινίγο Θορθάνο.

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Θα δούμε, θα ταξιδέψει μαζί μας, πιστεύουμε πως θα είναι έτοιμος. Όλα τα άλλα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους».

Για την απουσία του Αλεξέι Σβεντ: «Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, ακόμη κι όταν παίζει ένας παίκτης που προσφέρει 25 πόντους και 8 ασίστ ανά αγώνα. Η Χίμκι όμως έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ και μπορεί να δούμε παίκτες που σκοράρουν λίγο να σκοράρουν πολύ. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ποιος παίζει και ποιος όχι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός: «Θα πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ είμαστε διαφορετικοί. Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και την επίθεση. Δεν έχουμε άλλο πλάνο από το να είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν το έχουμε δείξει στα περισσότερα ματς εκτός έδρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags