Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνέντευξη του Τσάβι Πασκουάλ που θα συζητηθεί!
| 2018-12-06 07:30:00

Βγαίνει μπροστά - Κορυφαία δήλωση Πασκουάλ για τον Παναθηναϊκό: «Όλοι μαζί μέχρι το...»!

Sportdog Team
Βγαίνει μπροστά - Κορυφαία δήλωση Πασκουάλ για τον Παναθηναϊκό: «Όλοι μαζί μέχρι το...»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο.

Ο Πασκουάλ βγαίνει μπροστά και γίνεται ασπίδα για τους παίκτες του!

Ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στην Πράσινη πως μόνο αν το Τριφύλλι παραμείνει ενωμένο θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Ο πολύπειρος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό το: «Σίγουρα έχουμε μία αίσθηση γλυκόπικρη. Η ομάδα στα εντός έδρας ματς έχει δείξει λίγο-πολύ το επίπεδο στο οποίο μπορούμε να είμαστε, εκτός από το πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που δεν ήμασταν καλά. Αλλά εκτός έδρας παίζουμε κάτω από το επίπεδό μας, είναι προφανές. Ιδιαίτερα η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία εκτός δεν ήταν η αναμενόμενη και μάς προβληματίζει κάπως αυτή η κατάσταση, χωρίς αμφιβολία»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όταν χτίζουμε μία ομάδα όπως αυτή που χτίζουμε φέτος, οι παίκτες που έρχονται από πέρυσι, και σε αυτή την περίπτωση και ο προπονητής, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τα ηνία της ομάδας. Για τους νέους παίκτες χρειάζεται χρόνος. Είναι κυρίως ευθύνη του προπονητή και των παικτών που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Οι παίκτες από πέρυσι, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουμε την ομάδα στην πλάτη μας και πιστεύω ότι το κύριο πρόβλημα είμαστε αυτά τα άτομα: Ο προπονητής και οι παίκτες που συνεχίζουν από τις προηγούμενες χρονιές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags