Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα... βόμβα στην Euroleague από την Μπουντούτσνοστ!
Μπάσκετ
| 2018-12-06 21:55:00

Νέα... βόμβα στην Euroleague από την Μπουντούτσνοστ!

Sportdog Team
Νέα... βόμβα στην Euroleague από την Μπουντούτσνοστ!

Οι Μαυροβνούνιοι... καθάρισαν και την Μπαρτσελόνα με 67-64.

Η Μπουντούτσνοστ, στην μεγάλη επιστροφή της στην Euroleague εξελίσσεται σε... φονέα γιγάντων! Η ομάδα από την Ποντγκόριτσα πριν από δύο αγωνιστικές έκανε την μεγάλη έκπληξη της σεζόν επικρατυώντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως δεν έμεινε μόνο σε εκείνη τη νίκη.

Αυτό το έδειξε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στην «Moraca Arena», καθώς και οι Καταλανοί έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το Μαυροβούνιο! 

Η πρωταθλήτρια της ABA Liga παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη της στην Euroleague, φτάνοντας στο 3-8, την ίδια στιγμή που οι Καταλανοί υποχώρησαν στο 6-5.

Οι παίκτες του Πέσιτς είχαν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, όμως η Μπουντούτσνοτ ήταν ανταγωνιστική και έτσι δεν έχασε την επαφή της με το σκορ (31-33 στο 20').

Ο Νεμάνια Γκόρντιτς ανέλαβε δράση στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλα σουτ έφερε την ομάδα του σε θέση ισχύος (62-59, 37'). Οι Καταλανοί ήταν άστοχοι και δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, με την ομάδα του Μαυροβουνίου να φτάνει σε σπουδαία επικράτηση!

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-33, 46-46, 67-64.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.



Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags