Facebook Pixel Sportdog.gr | Την... μεταμόρφωσε - Νέα νίκη για τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Μπάσκετ
| 2018-12-06 22:11:00

Την... μεταμόρφωσε - Νέα νίκη για τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου

Sportdog Team
Την... μεταμόρφωσε - Νέα νίκη για τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου

Οι Ισραηλινοί πέρασαν από την Νταρουσάφακα με 71-73.

Η Νταρουσάφακα είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε τον έλεγχο στο τέταρτο δεκάλεπτο, γύρισε το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη (73-71).

Για τρία δεκάλεπτα η Νταρουσάφακα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Αχμέτ Τσάκι ήταν ανώτερη και με την προσθήκη του Τόνεϊ Ντάγκλας κατάφερε να «χτίσει» διαφορά στο τέλος του πρώτου μέρους (42-36).

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Τσάκι ανέβασαν την απόδοσή τους και με τους Ντάγκλας-Έρικ να δίνουν λύσεις η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο, φτάνοντας ακόμα και στους 16 πόντους (61-45, 28'). 

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της έχοντας μπροστάρηδες τους Ο'Μπράιαντ, Ντι Μπαρτολομέο και Ουίλμπεκιν άλλαξε πλήρως το σκηνικό και με επί μέρους 6-19 έφερε... τούμπα το ματς (68-70, 37'). Η Νταρουσάφακα προσπάθησε να ανακτήσει τα ηνία, όμως η Μακάμπι διατήρησε τον έλεγχο και έφτασε στη νίκη.

Έτσι, η «ομάδα του λαού» πανηγύρισε έφτασε την δεύτερη διαδοχική νίκη της στη regular season, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 3-8, την ίδια στιγμή που η Νταρουσάφακα παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-10.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 42-36, 62-51, 71-73.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

 
Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags