Facebook Pixel Sportdog.gr | Το στατιστικό που... τρέλανε τον Μπλατ - Τι είπε για την «κατάρρευση» του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2018-12-06 22:51:00

Το στατιστικό που... τρέλανε τον Μπλατ - Τι είπε για την «κατάρρευση» του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Το στατιστικό που... τρέλανε τον Μπλατ - Τι είπε για την «κατάρρευση» του Ολυμπιακού

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο έμπειρος τεχνικός.

Στην πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις εστίασε ο Ντέιβιντ Μπλατ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν μπορεί να νικήσει, παίζοντας καλά μόνο για 20 λεπτά. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του.

«Πρώτα απ'όλα, συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Η διαφορά στο ματς ήταν η εξαιρετική τους εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά είκοσι καλά λεπτά δεν θα σου φέρουν τη νίκη σε ένα τέτοιο γήπεδο. Χάσαμε 16 μπάλες στο δεύτερο μέρος και καμία στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, προτού σχολιάσει την παρουσία των Μπράντον Ντέιβις και Αντάνας Καβαλιάουσκας, λέγοντας: «Έπαιξαν καλά, αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Χάσαμε από το παιχνίδι των γκαρντ».

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε το περιστατικό με τον διαιτητή που έπεσε πάνω του, λέγοντας: «Ο διαιτητής έτρεχε πίσω για να δει την μπάλα και έπεσε πάνω μου. Ήμουν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή. Δεν ήταν και το καλύτερο! Έχω ακόμα κάποια ράμματα στη πλάτη μου, δεν ήταν και το καλύτερο αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags